Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 發進!!!RAH初号機劣影

今天去拿了初号機,老闆還不錯
我跟他說香港很多人拿到問題貨,他說如有問題再拎回來換:71:
只是目前就他瞭解日本那邊賣很好,都缺貨,所以有可能沒辦法立即換給我...
回家拆開後好險都沒甚麼問題...(真的抽盒蛋feel.........:55:)
我覺得QC滿好的,不過右手有點鬆就是了
另外裡面的黑色內衣感覺有爆裂風險(?)
將近40cm的初号機確實魄力滿點
如果有發射台會更好:73:

補充下:真的暗夜中完全沒有發光效果:70:

真係好靚,不過條腰好似長左少少咁...
EVA機最大問題係包住內骨架軟膠既手臂會唔會好易硬化而爆裂
手臂其實不會
整條手臂獨立件,也就是說骨架部份其實只延伸到肩膀而已
手臂是另外造的
但我覺得整條身體骨架,尤其是大腿部份很有爆裂風險...
那材質感覺同影月內衣..
要小心保養...:70:
支持Ching!

你啲相有份毒到我入坑,應記一功!:35:
支持Ching!

你啲相有份毒到我入坑,應記一功!
你好 發表於 25-2-2013 11:06 AM

在下真是罪孽深重....{:1_201:}
呢款真係出得好靚.....{:1_223:}
好彩對EVA冇愛,唔係實毒發身亡.....{:1_200:}
好想知佢同Monger邊隻高D.....{:1_215:}
我好辛苦咁忍緊唔買 :help:
呢款真係出得好靚.....
好彩對EVA冇愛,唔係實毒發身亡.....
好想知佢同Monger邊隻高D ...
kafai1978 發表於 25-2-2013 12:03 PM

沒想到有師兄也想到
小弟之後分享就想兩隻ㄧ起玩{:1_209:}
沒想到有師兄也想到
小弟之後分享就想兩隻ㄧ起玩
lydiamomo0903 發表於 25-2-2013 01:36 PM

咁呢個重任交俾你,我唔開隻Monger喇。

同埋我無乜信心影得好隻Monger,難度高好多,要真材實料。:26:

:he: