Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] jorker 1989有現貨了

Michael Keaton - BATMAN:

BATMAN RETURN SUIT:

Michelle Pfeiffer CATWOMAN:

Danny DeVito Penguin:

將會燒我o地銀紙的三個人:
當年積尼高遜做得真係好好,我仲記臨尾跌落街死左仲笑個幕,我O靚仔睇果時都好驚 :50:
回復 25# kimlam

小弟同ching差唔多年紀,果時睇都係同阿爸去,仲要俾佢啲黑暗氣氛、積尼高遜被毀容變小丑果幕嚇到喊想走!反而大個左好欣賞添導嘅獨特風格,有時覺得佢呢套經典好睇過晒後來者(可媲美只係得Nolan果套TDK)而家仲想買返Hotwheel果架89batman車,好正!
我o係屋企睇碟喳... 咁又無驚... 但係就成日追唔到字幕, 睇完都唔知講乜, 只係知道BATMAN好型~
讀中學重睇先明白乜野叫CLASSIC!! Nolan套TDK都唔錯, 我諗佢會係黎緊比較出色o既導演!!
反而令我怕怕o既係ROBOCOP, 梅菲俾人亂鎗打死果幕, 第二集俾人支解果幕... 諗起都怕!!
89Batmobile Y記有好多, 可以SEARCH 一下~
頭像被屏蔽
how much is 89 joker selling at HT??
回復 11# woowoobb

:71::71::71::71:
Michael Keaton - BATMAN:

BATMAN RETURN SUIT:

Michelle Pfeiffer CATWOMAN:

Da ...
kimlam 發表於 8-9-2012 08:57 AM

Michelle Pfeiffer CATWOMAN!!! :71:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
當年積尼高遜做得真係好好,我仲記臨尾跌落街死左仲笑個幕,我O靚仔睇果時都好驚
ibm 發表於 9-9-2012 01:20 AM

咁有無瞓唔着呀:p
我估可能当時好多人都只係入一隻Batman而放弃另一半partners (joker),
所以只做成今日唧剩貨, 依家無西Batman剩下joker要clear stock真係需要d時間.
回復 58# thiam

我見89Batman有兩隻
回復  thiam

我見89Batman有兩隻
matthewxd1998 發表於 9-9-2012 10:47 AM

有咩???~~~~~~~:50: