Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] jorker 1989有現貨了

添布頓的兩集Batman我覺得係經典!!而我個人鍾意第二集多D,所以好期待米雪菲花嘅catwoman
回復 31# hmsam76
我都超期待!! 但係HT拎左拉臣之後都無下文… 乜都無再提過…
咁Batman咪又會出多套Suit囉?? 出到悶…

好開心呢度咁多Ching 鍾意1989Batman^^
我喜歡舊貓 more than 新貓。
回復 33# 老孫

舊貓wild好多,新貓太正常,反而唔似BM角色
頭像被屏蔽
依隻 Joker 唔買, 簡直走寶.
頭像被屏蔽
咁我年長你唔小,因為89年已打緊工
woowoobb 發表於 8-9-2012 07:52 PM

勁....
89年, 我已打緊工, 當年兄玩手辦, 我買了唔少這蝙蝠俠嘅手辦同模型, 洗左唔少錢, 後期有機會到美國探 ...
antony_wong2001 發表於 8-9-2012 09:26 PM

我想佢出冰人...(洲長), 最想最想既...就緊係迷語人啦....
添佈頓做到鬼異氣氛,又兼顧到當年
流行嘅漫畫風,響無大量電腦特技,
已超出當年水準
tvb98D 發表於 8-9-2012 08:45 PM

仲記得joker一路dancing...一路破壞榑物館果幕
回復 40# doggedyin

而家即刻重溫下先!!
積尼嘅小丑都算係一個經典,後生仔係唔會明白
woowoobb 發表於 8-9-2012 06:59 PM

冇錯,當年呢套蝙蝠俠氣勢真係非常利害!:71::71:
冇錯,當年呢套蝙蝠俠氣勢真係非常利害!
williamman00 發表於 9-9-2012 12:22 AM

氣勢的確係89年BATMAN,我認同,
但個恐怖感, 真係俾新既小丑蓋過左,
揭出人的人性更加深, 所以出左新既小丑之後,
我LIKE新既多D
立即重溫一下!!

唔好講笑... 我頭先GOOGLE "Jack Nicholson Joker"時, 差D分唔出邊個係Jack Nicholson?? 邊個係DX08??:50:
我鍾意1989 Batman到當年係戲院睇咗2次,DVD一出即買呀!本來從來不喜歡買Hottoy的產品,亦因89 Batman而買了。