Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] jorker 1989有現貨了

回復  Ricky康康

可能師兄係睇NOLAN o既BATMAN, 所以接受唔到積尼高遜...
相反我自己就覺得1989 ...
kimlam 發表於 8-9-2012 04:53 PM

1989JOKER 真係做得好似
    我覺得積尼高遜做得好好:D,積尼集搞笑與邪惡放於一身。新版只感到邪惡失了小丑特徵。新版很多場口都係照舊版的:p
好似好耐都冇现货卖了,睇来死货的好犀利:67:
回復 56# antony_wong2001

當年連VCD都無,我係睇LD既~~
後生仔應該未見過,大約係3隻DVD既圓周咁大~~
好似黑膠片既光碟版^^
回復 54# antony_wong2001

Mask有少少啦,Batman格鬥動作方面,連配樂都有少少相似…
但我鍾意米雪果套衫多D,全身皮衫反晒光又貼身真係好sexy~~
米雪又會成日扮貓,新版只係正常一個小偷…
無舊版根本唔知呢個女人係Catwoman…
好期待HT出一個又似又靚既米雪貓女,要超越Joker1989水準!!
企鵝其實個樣都好得人驚… 屋企有小朋友真係會嚇親…
我想佢出冰人...(洲長), 最想最想既...就緊係迷語人啦....
doggedyin 發表於 9-9-2012 12:15 AM

迷語人係必收品啦!!!!
回復 60# kevinwong4ever

1or2隻,如果冇得賣唔好打我
當年積尼高遜做得真係好好,我仲記臨尾跌落街死左仲笑個幕,我O靚仔睇果時都好驚
ibm 發表於 9-9-2012 01:20 AM

+1:69:
回復  antony_wong2001

Mask有少少啦,Batman格鬥動作方面,連配樂都有少少相似…
但我鍾意米雪果套 ...
kimlam 發表於 9-9-2012 12:09 PM

其實Nolan版Batman強調寫實風格,所以正常一個女賊偷緊野唔會得閒到扮貓
個眼罩keep到貓嘅造型都已經算係咁,TDKR戲入面只有報紙叫過佢做Cat
而Tim Burton's Batman強調色彩怪異風格,無論造型定姿態都好極端
細個明珠台播時都覺得Joker同企鵝個樣好恐佈,大個睇當然明白到係一種風格黎
回復 67# kenny52494

89batman真係一個經典黎
不過真係想知DX11 Joker 2.0有冇可能有現貨
開訂個時miss咗,唔想去yahoo bid,搞到隻DX12 Batman咁寡
Joker 2.0 ,有冇現價真係好難講, 主要睇多唔多人撻訂。 但我估計唔好咁大期望。。
回復 69# kenny52494

我想要DX12
最新消息joker又已售完了
回復 72# doggedyin

可能存貨唔多,加上見到樓主個post都立即飛出去買啦~~
呢隻係好野!!
心大心細,出post既我反而冇買
頭像被屏蔽