Toysdaily 玩具日報

查看: 16082|回復: 52

[個人收藏] 電擊Hobby 誌上限定SRX & 一對之凶鳥

小弟早兩日有幸係秋業原見倒此巨大物,
價錢極之公道加上有10%折扣, 腦袋只用了0.1秒時間考慮,
跟住就手起刀落.....比錢....之制,又見倒 EX凶鳥ver ka 限定紅色,
咁就荷包乾糖喇.......
廢話小說,去圖

R-1

R-2 powered

R-3

R-3 powered

EXBEIN (RED)

EXBEIN (BLUE)

最後....SRX.....同凶鳥對比....好大部.......係新櫃到之前都無位擺住= =

多謝收睇
:43:
好玩度同外貌都一百零一分既srx:71:

exbein都好正
咁正?可合体?:71:

我那對兇鳥的 QC 不能乎合我的要求。。。已被放於我的“垃圾堆“中了!:56:

SRX, 買了 N 年一次也沒有變形過。。。
wait SR合金完夢....
支持機友!!祝以後買多D!!

咦,SRX心口兩塊件(藍色和黃色那塊),位置左右調轉了。
隻SRX真係好巨大!! 係電擊R1R2R3再合體架?!!!
我上兩年分別兩次係日本都搵得唔多OG成品 囧
支持!!
好玩度同外貌都一百零一分既srx

exbein都好正
five0393 發表於 11-8-2012 03:49 AM

真係好耐玩, 玩合体可以玩成個鐘哈哈,多謝支持=]
咁正?可合体?
frankfung 發表於 11-8-2012 03:53 AM

YES!!!!!!由3機組成:43:
我那對兇鳥的 QC 不能乎合我的要求。。。已被放於我的“垃圾堆“中了!

SRX, 買了 N 年一次也沒有變 ...
Douglas.M.Saint 發表於 11-8-2012 09:43 AM

我覺得日版港版分別好大,不過VER KA就例外....日版港版都差無幾....srx太大喇合左體之後,好曬位哈哈
wait SR合金完夢....
taken 發表於 11-8-2012 10:19 AM

出SRX 機會好微...不過世事難料...我都好想佢出...最好出曬成個SRX TEAM!:77:
支持機友!!祝以後買多D!!

咦,SRX心口兩塊件(藍色和黃色那塊),位置左右調轉了。
gazza1211 發表於 11-8-2012 10:24 AM

多謝支持同提醒=] 買多D.....荷包死快D....
隻SRX真係好巨大!! 係電擊R1R2R3再合體架?!!!
我上兩年分別兩次係日本都搵得唔多OG成品 囧
支持!!
阿噗高達 發表於 11-8-2012 11:11 AM

其實我係係秋業原LIBERTY 7號店買倒既,其實真係可遇不可求, 其實YAHOO 都有隻,不過價錢就................多謝支持=]
其實我係係秋業原LIBERTY 7號店買倒既,其實真係可遇不可求, 其實YAHOO 都有隻,不過價錢就............. ...
dr.jr 發表於 11-8-2012 12:50 PM

岩岩上Y拍睇左.. 的確係神級既價錢.. 可以買到4隻12吋美國隊長:@
不過.. 唔知點解諗起佢咁巨大加上3部可以分體..有把劍..仲要咁難搵咁old school
心動左一下 :@

師兄可以pm我幾錢入到SRX嗎???
SRX真係超正, 可惜唔可以完全變型, 如果超合金魂會出就好啦....

PS: 我個隻ExBein係頑仔度買的, 質數又幾ok喎~