Toysdaily 玩具日報

查看: 7065|回復: 39

[改造交流] 黑超特警組 - Agent K 獨立篇

個人真的非常喜歡Enterbay此兩款頭雕的製作,相信是現今最神似的頭雕,上回由於拍攝方面令效果大打折扣,所以再重新練習拍攝後再跟大家分享,請多多指教...!!

十分喜歡Agent K這個人物,所以再度跟大家分享...!!

頭雕:Enterbay [MIB]
西裝:ZY Toys
服裝介紹:Andy Lam
皮鞋:  ACI
支持~支持....!!!!!!
師兄雖然有講係ACI皮鞋,
但咁多張相都冇影到喎....:58:
AGENT K 的確好型佬!!! 比個like你先!!!:71:
回復 2# kafai1978

要睇皮鞋就要睇返我上次post喇....多謝大大你成日都第一時間支持我...!!
回復 3# alan1128

坦白講,整個頭雕我覺得係非常水準之作,好多Detail位都同真人一模一樣,我唔識雕頭,唔識點評,但直覺覺得呢個頭真係非收不可...!!
回復 4# DreamWorks
師兄言重喇,我深深明白"有貼有回、有回有帖"呢個道理,
小小支持,何足掛齒呢.....:77:
咁用心嘅制作又點可以唔支持!
回復 6# kafai1978

總之每一個支持,係讚係彈,小弟都衷心感激....!!
每一步都同各位一齊行,咁至會開心...!!
回復 7# woowoobb

睇到攝影達人你D相,我真係又愛又恨,只係一個小丑頭雕,已經被你深深打動,多謝師兄支持...!!
回復 8# DreamWorks
係架,其實大家分享下,
交流下心得,呢種樂趣真係無價...!!!!
回復 9# DreamWorks

haha! 好好笑!突然個個講野都講到好有禮!轉返正常mode啦....haha!:65:
回復 11# alan1128

haha....PM左你呀....!!
回復  woowoobb

睇到攝影達人你D相,我真係又愛又恨,只係一個小丑頭雕,已經被你深深打動,多謝師兄支 ...
DreamWorks 發表於 15-10-2012 12:23 PM

唔好玩我啦,我嘅相極一般,呢度大把大師級影出嚟嘅相係有毒性.
HAHA~ 我一早飲左頭淡湯睇左!!:71:
支持!! (期待緊個BRAD PITT...)
回復 13# woowoobb

影相好講個人感覺....大師度度都有,觸動到就得...!!