Toysdaily 玩具日報

查看: 5484|回復: 13

[玩具攝影] 喪屍 busters! - 3A Adventure Kartel 系列二人組 (多圖注意)

先黎佢先。Adventure Kartel 系列主角 - Tommy Mission

3A figure 裡面,都算係數一數二平既一款喇!由於之前我有個同事中毒,入左 Fighting JC,所以都唔爭在入埋佢。好好人既佢又係借左比我影相先(感動)∼
雖然係主角,但比起 JC,真係遜色得多。除左面相普通之外,由於著緊身褲加上硬皮褸,可動性大打折扣。

一路去相一路講∼

1 平平無奇既黑面少年

2 不過同架單車又幾襯既

3 唔晴點解係用爪唔係用拳,可能係故事關係卦?

4 呢隻係 bbicn version。件 tee 有女主角 Little Shadow 個樣,同 “病態女友” 4 隻字。

5 條牛仔褲係真係幾型,我覺得係賣點之一

6 質地都做得好正,不過就令到隻腳差 d 連 90 度都屈唔到

8 冇咩 pose 好擺,坐下算啦

10 順便影下隻喪屍,嗱佢既可動就真係好得喇∼鬆身衫十分好扭!

11 好似出左好多隻喪屍,不過我就一隻夠喇∼

14 叫埋 JC 出黎合照啦∼

16 唔知點解隻 Tommy 個頭竟然大個 JC 半個碼,而且比 JC 高,感覺有少少唔同 scale

18 好!難得有隻喪屍做靶,一於比 JC 打到夠!

20 我鍾意呢幅∼

22 打打打!

26 死未!

26 踢鬼走埋個頭!

28 我其實都幾趣緻架!

最後黎張無意中影出黎既偽 3D 相,多謝賞圖!

後記:
其實 ok 既,尤其是條牛仔褲又真係做得幾好。整體外觀又 punk punk 地,仲送多隻夜光手(sorry 我冇影到)。
如果入左 JC,or TK,覺得太寡的話,咪平平地帶佢返屋企襯下囉∼

另,為左製造下氣氛,又唔想次次就咁影咁悶,試下用紅色燈打下光。係咪好怪?
figure的動作影到真人一樣,樓主真是功力深厚,勁!

頭像被屏蔽
:34:俾你影到好生動.

<如果入左 JC,or TK,覺得太寡的話,咪平平地帶佢返屋企襯下囉∼>
你依句不知不覺落皇藥WO......
thanks for sharing
Very good ar !!!!!!!!!!!!!!!!!!   More please !!!
相片影得好靚,多謝分享!
輯相好有電影感 ~ :71:
踢喪屍頭好似射12碼,即時死亡,正!:$
有feel....good photo
正相.... more more~~~
先黎佢先。Adventure Kartel 系列主角 - Tommy Mission

3A figure 裡面,都算係數一數二平既一款喇!由 ...
kaiserfrog19 發表於 21-10-2011 12:29 AM

Good photo:74::74:
Where is little shadow:shiny::shiny:
多謝各位 ching~:64:

Good photo
Where is little shadow
speedmarkedmond 發表於 21-10-2011 11:33 AM

little shadow 等緊&#36933; d 出個隻, 又或者唔入喇~~
費事咁濫住~~荷包要緊呀~~haha:79:
D相好正﹗3A 野真係有佢 STYLE !