Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 電擊Hobby 誌上限定SRX & 一對之凶鳥

岩岩上Y拍睇左.. 的確係神級既價錢.. 可以買到4隻12吋美國隊長
不過.. 唔知點解諗起佢咁巨大加上3部 ...
阿噗高達 發表於 11-8-2012 12:57 PM

我用唔倒PM功能....2隻牛牛2條魚鬆D.......試下日拍網再搵人代買話唔定有好價:71:
SRX真係超正, 可惜唔可以完全變型, 如果超合金魂會出就好啦....

PS: 我個隻ExBein係頑仔度買的, 質數又幾 ...
kyostanley 發表於 11-8-2012 01:27 PM

EXBEIN美中不足係個眼鏡....真係有D奇怪:53:
我用唔倒PM功能....2隻牛牛2條魚鬆D.......試下日拍網再搵人代買話唔定有好價
dr.jr 發表於 11-8-2012 01:39 PM

2隻牛牛2條魚鬆D!!!:@ SRX這個真是超級抵啊,借錢都要買啊!!
2隻牛牛2條魚鬆D!!! SRX這個真是超級抵啊,借錢都要買啊!!
gazza1211 發表於 11-8-2012 02:09 PM

係囉簡直想像唔到搵到咁平既神物會係幾咁開心
This SRX is one of best SRW from volks[img][/img] IMG_2220.JPG
合體版 SRX:handshake::handshake::handshake:
EXBEIN美中不足係個眼鏡....真係有D奇怪
dr.jr 發表於 11-8-2012 01:40 PM

開頭我都覺得有d怪, 不過無法, 加多個眼鏡, 無咁揚, 少左機會再俾日昇告.....
而且凶鳥mk-3設計概念係小型化的SRX, 咁佢整個眼鏡係度都算係標誌之一黎0既, 都OK啦~
隻紅色exbein日本最平見過2千幾yen, 死未!!
當年在宇宙船訂要3500,現在2200就能買到了????
隻紅色exbein日本最平見過2千幾yen, 死未!!
Squall 發表於 11-8-2012 06:12 PM

咁平!我3500yen買都覺平,2200yen 。。。。
當年在宇宙船訂要3500,現在2200就能買到了????
lyh1 發表於 11-8-2012 06:13 PM

無錯25000yen  10%off 22500yen, 2200hkd, 可能我無講清楚,此為開封品,係日本開左封會當中古品,但此品只是外盒開封,入面全部未斯膠紙
部srx係我當年既怨念物,恭喜ching能夠靚價入手
果隻srx係神物~~~
恭喜恭喜~~~:77:
其實日Y不時有人推出黎BID, 三萬yen上下就投到未開封新品
前年小弟29300yen投左一隻
橫濱間volks耐不耐會有盒show出黎, 正價
日本生活既人ok唔難買到
其實日Y不時有人推出黎BID, 三萬yen上下就投到未開封新品
前年小弟29300yen投左一隻
橫濱間volks耐不耐會 ...
clie 發表於 11-8-2012 11:22 PM

絕對正確師兄,不過都有例外,就以metal build係列為例,oo中古欠件都上到成二萬六,七千yen,freedom 新品都近萬五,gffn unicorn新品更係近四萬,不過總覺得volks機戰系列真係偏底價,新品百舌二千yen樓下都見過@@