Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 退出玩Figure.......

頭像被屏蔽
我都淡出緊
錢就比一大舊,出貨無了期,
廠又唔駛咁快找數
陳生拎我地d錢去"投資"都不知幾和味
回復 25# 侵略如火

如果唔係咁玩, 真係玩死自已.....
回復 26# kimlam

ED209 戰傷版!!!!!!!:69:
我已經等唔切ht清我d單,我已經主動放晒我d avengers vip訂單,等也虎現貨算,如果平過vip價我會入,平唔過我決定唔買,買唔到最多唔玩,橫掂過多幾年又有avengers 2,到時技術又進步左,我真係唔驚有錢無得玩:38:努力搵銀換大屋好過:38:未入坑的應及早回頭是岸,上少d td見少d魔鬼,剛出黎做野的儲錢俾首期總好過儲錢俾人俾首期:67:
我第一隻係唔知ironman mark III 定 batman "begin version".
我知好多人早玩好多, 但呢一兩年真係玩到心淡
美國隊長事件, 加上動漫限定第一日取貨事件, 真係好失望
好多人話我地有乜好嘈, 咁唔GUR咪唔好玩
無錯, 我地能夠做既只係唔買, 又嘈又買HT只會越來越串
出貨時間太耐,,真係會冇左熱情... :55:
排完動漫個三個鍾,我都唔想再玩HT了
我清埋D單, 訂埋hulk, catwoman, 就唔再訂了, 現貨平買現貨, 現貨貴唔玩
kmtang 發表於 7-8-2012 10:55 AM

大大我同你一樣~
唔再訂~
可能等有現貨有閒錢先會再買
嚴選一年入2-3隻都算係健康...不用完全退出既...
嚴選就OK  啦..................
嚴選一年入2-3隻都算係健康...不用完全退出既...
蝦您波凸 發表於 7-8-2012 12:18 PM

其實講就容易,買得一隻兩隻三隻就有四五六七隻架啦,呢d野就好似毒品一樣,不可一不可再,我就係一個活生生的例子,開頭玩會覺得好貴,諗住買一隻算數,我的第一隻就是dx01,跟住就...........:79:,所以到依家我決定(諗住)玩現貨,我本身其實是vip,所以如果平過vip我先會入,炒起左就唔會入,不過呢d都只係我初部構思,戒唔戒到真係唔知:52:
平常心,鍾意就一定訂,
有時間咪夜晚去排下囉,
冇時間就等冇咁多人先去訂。
貴,係比幾年前貴左三、兩百,
但講真,自己人工都唔止加左三、兩百啦...!!!!!
真係有愛,又唔志在o個小小囉...!!!!!!!
你一話唔玩就有一渣HT打手來說你....買啦!買啦!.....好似有佣分咁.......C兄,天使與魔鬼你自己識分啦! :53:
if your house has no place then stop buying... normal~  The problem is keeping the boxes.
I buy les ...
ckc2 發表於 7-8-2012 10:59 AM

呢個真係重點
我依家都要揾喬寶寶幫手