Toysdaily 玩具日報

查看: 18300|回復: 150

[分享討論] 退出玩Figure.......

:69:

小弟好鐘意Figure.

訂左 CaptainAmerica, Thor, Loki, DX10, DX11, DX12, BANE, Predator. 大那那8隻末攞..

發覺玩Figure以經貴完又貴. Ironman 又11xx 以家去到DX價,玩吾起.

本來好想訂Cat Woman, 一定排幾個街頭.....又吾想排...玩玩具玩到搶米咁....何必le?

決定左.我最後一次幫陳生供樓會係訂完ROBOCOP 同ED209. 夠la.

無位, 玩吾起, 爭吾起, 下下排, 吾洗番公meh? 點夠班炒仔排. 我以經去到有心無力的地步了

實有人小我.....都係發表下內心姐....:54:
我清埋D單, 訂埋hulk, catwoman, 就唔再訂了, 現貨平買現貨, 現貨貴唔玩
頭像被屏蔽
其實事實已經証明左好多次。開訂後一個星期去。多數都排少好多時間。你又真心係玩家都唔駛急住拎貨jri
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實事實已經証明左好多次。開訂後一個星期去。多數都排少好多時間。你又真心係玩家都唔駛急住拎貨jri
ninesky 發表於 7-8-2012 10:58 AM

最怕又BLACK WIDOW 事件....1 WEEK CUT....灰左
回復 1# jozy

Ching, 點解我同你想法一無一樣!!!訂完ROBOCOP 之後就夠la!
回復  jozy

Ching, 點解我同你想法一無一樣!!!訂完ROBOCOP 之後就夠la!
freelander77777 發表於 7-8-2012 11:02 AM

ROBOCOP 係我的童年....一回想童年...一定係BATMAN 同 ROBOCOP....
師兄,考慮下我既做法....以我為例,對其它既公仔一概不理,只向一個系列埋手,

我就只係儲iron man,一來集中,二來位置有得因.....咁就不置於要放棄自己既

嗜好......:64:
頭像被屏蔽
師兄,考慮下我既做法....以我為例,對其它既公仔一概不理,只向一個系列埋手,

我就只係儲iron man,一來集中 ...
侵略如火 發表於 7-8-2012 11:05 AM

其實以家Regret訂Predator...... DX10無發細個好鐘意.....師兄都有道理
支持支持,
買玩具係要開心,
如果要俾錢買難受既話,
我睬佢都有味!!!!:*
我都係決定清埋手上3張單就算了~
以後係度等睇各大大靚相
我唔敢話退出
但我會淡出
希望越買越小
唔玩既放左佢

原本都想玩robocop, 但俾HT玩完我冇哂意慾
我主力Marvel, batman, 但間唔中都入下其他如船長, avatar...etc
而家我同自己講係時間收手, 齊埋avengers 同catwoman for my batpod, 真係算了.
俾錢受氣之餘, 單已經十幾張, 出貨無了期, QC下滑.
佢之後真係出到隻好野買現貨算, 唔駛排, QC已知, 同埋排到咁大把跳樓貨
今年都冇邊隻唔跌到原價以下
橫掂你同HT訂都一年半年, 肯等多陣又有平貨又唔駛擺舊錢係HT到, 何樂而不為呢?