Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 退出玩Figure.......

CHing不妨嘗試用慢唧方式黎玩, 有時d好Hit figure未必係我地真心想要, 試下用自己唧心去買.
依家D figure價已直迫火車模型
我情願買多D火車玩
訂完hulk唔會再訂,catwoman我都係買現貨
之後見靚既,平先入手,唔平就由佢
佢一大量生產質量一定差
我之前都係儲iron man, 差唔多齊曬...之後又想儲Batman,我就一次過賣曬D Ironman 去儲Batman.....
屋企唔夠地方, figure又越嚟越貴.....我為有用呢個方法去玩figure.
越來越貴是事實, 排隊亦是一大問題, 早cut又一大問題, 玩具姐不要說退出, 入到咪入lu......希望ht會有各方面改善, 另玩家都可以玩得開心......:36:
回復 1# jozy

我7月先開始玩都已經決定訂埋CATWOMAN 同GORDON就收手了, 我一個月都已經可以有幾張單, 何況係一早玩既CHING 們...
唔玩都唔知原來要等咁鬼耐, 成年喎大佬... 我成日都講笑話分分鐘唔記得自己訂左...
樓主話想訂ROBOCOP 同ED209, 本來我都好想訂, 童年回憶, 但上GOOGLE 一SEARCH發現好之前買的都已經開始脫皮, 大喇喇成千幾二千銀, 放2年就玩完, 都係咪搞我...
我一直都係買現貨, 現貨太貴就唔買. 今年 HT 出得太多了, 雖然我唔係隻隻中, 但係對於我呢d 打工仔黎講係玩唔哂. 好似 ironman, 已經出到 Mark VII, 加上炒得太勁, 所以我只係得隻 Mark V.
我以家林住等 HT 出埋 batpod, batmobile, classic batmobile, joker 2.0, T800, Predator 2 同ED209 現貨, 買埋之後我估一段時間都唔會再買 HT 了. 好彩 Avangers, Catwoman, Captain America etc 過d 我全部唔中, Batman 我已有一隻, 所以新出呢隻都唔林住買
完本以為你好有決心...
點知睇睇下又話訂埋ROBOCOP 同ED209

到時可能出兩隻你中到不得了既咪又係乖 ...
嗚門 發表於 7-8-2012 11:06 AM

我都有同感
小弟好鐘意Figure.

訂左 CaptainAmerica, Thor, Loki, DX10, DX11, DX12, BANE, Predator. 大那 ...
jozy 發表於 7-8-2012 10:52 AM

會出埋ED 209咩???~~~~~~~~~~:@
我之前都係儲iron man, 差唔多齊曬...之後又想儲Batman,我就一次過賣曬D Ironman 去儲Batman.....
屋企唔 ...
ho814 發表於 7-8-2012 11:21 AM

:71:無錯~單一系列係最佳方法!!!

如果又係咁, 真係要諗諗...
我都係玩左無耐∼ 一年到∼
但係都要開始收檔 ....主要入 AVENGERS ...
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 26# kimlam

HT D橡膠真係比medicom更差