Toysdaily 玩具日報

查看: 25559|回復: 326

[Hot Toys] 唉~唔知入唔入部迷彩Tumbler, C兄們俾D意見 (純討論) (更新)

頭像被屏蔽
個人喜愛黑色,可襯Batman!
迷彩只可用在Bane身上。
我同你一樣先入joker2.0再入dx12!

跟住因為catwoman再入batpod!

迷彩batmobile都想入,但停一停諗一諗!

都係高追返黑色batmobile,始終佢先係batman架戰車!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔好買啦,玩具這D野可有可無
(我都入隊長、Loki同DX12,計過條數應該剛剛好找得曬)
如果你覺得放D舊的無所謂咪訂左先,再慢慢放D舊貨
放完都唔夠錢咪放單囉
我反而覺得迷彩靚過原色好多,架車本身都係batman姐。
可以先買迷彩,玩舊左先噴黑佢喇,反正全黑果架ht上色咁差。

btw,玩玩具量力而為,每月用5-10%人工去買玩具比較健康。
你屋企放到兩部 人工少極有限

去馬啦巴打
頭像被屏蔽
我自己唔會訂囉,第一諗下有位擺先,如果擺出黎會成為屋企人嘈交既藥引,我就絕對唔會入,第二,玩具唔係必需品,買得起負擔到先好買,如果買完日日要捱2蚊個麵包,我另願唔買,後生仔有時真係諗清楚先做決定,你上黎問師兄已經表示你想買,但心裡仍有好多問題令你卻步,自己問自己值唔值得買先,同埋而家先啱啱開始派貨,你睇下套suit up而家都開始回落,等大貨到個價就會回落,咁唔使食貴價單亦可以比到足夠時間你儲錢同諗清楚
無錢,無地方就咪買啦,幾千蚊買個盒番屋企做乜,D錢用係D有用嘅地方重好啦
回復 7# Jimy

自己噴唔倒架~ 你念下要有焗漆效果個焗爐好Q大個. 你有咩? 再者咁大架, 自己噴會痴DUST.

回樓主: 只要你死心獨身, 一世陪公仔玩具瞓就去馬啦~  有女友老婆就放棄啦... :47:
C兄,我都有諗BATPOD,
不過見到佢車身同前後車輪的接位覺得好似幾化學咁

就係咁先冇訂到,E家要BID ...
alviss 發表於 7-8-2012 02:42 AM

師兄你同我境況一様...慎入呀...
下年年中先派,大把時間啦,訂啦~~~~~~~~:75:
回復 1# alviss

師兄, 如果係咁, 唔入比較好, 因為部車真係幾大部.

遲 d 仲有大把新玩具出, 到時入其他啦.