Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 唉~唔知入唔入部迷彩Tumbler, C兄們俾D意見 (純討論) (更新)

講左咁多版都冇張相睇下,有D寡
係咁依貼張動漫節舊圖(其實我係見到實物先心動)
adidas 發表於 8-8-2012 08:59 PM

其實ok 不過冇位放
回復 108# darknight
你入左黑車,咪彩你重有位放呀?
回復 112# adidas
好快就跌價架啦!因為唔多人炒!
講左咁多版都冇張相睇下,有D寡
係咁依貼張動漫節舊圖(其實我係見到實物先心動)
adidas 發表於 8-8-2012 08:59 PM

睇完張圖就知部迷彩就算擺十年封晒塵會仲正,有舊化效果我最LIKE,依家炒唔起係因為佢未截訂同D人依家將眼光放晒落部黑色度姐,過多一排截左訂又有一班人出黎話後悔無訂要食人炒單架啦
睇完張圖就知部迷彩就算擺十年封晒塵會仲正,有舊化效果我最LIKE,依家炒唔起係因為佢未截訂同D人依家將眼 ...
emilykls 發表於 8-8-2012 10:13 PM

呢架其實無話咩訂唔訂既:(
TDKR入面有3架車款,要我買埋迷彩除非係有高射炮個隻我先會覺得值得買,呢架同黑版一樣款真係有d雞肋。
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
哈哈...緊係入啦........你拎上手果個滿足感真係,,比人用個波省中你果時都唔識痛呀:43:

不過我都未入,可能要下個月先有錢入~~~如果到時CUT左單就谷住BID訂OR第到訂:56:
2位C兄唔好嘈交其實我都明,2位只係立場唔同,2個都係為我好的,
一位C兄係想我可以後生玩多D,開 ...
alviss 發表於 8-8-2012 10:37 PM

客氣!客氣!
我只不過玩多你早兩三年同年紀大啲!人老咗就多發勞唆!唔好見怪!
後生仔最大本錢就係有大把時間輸得起!仲後生比多啲正能量自己!同自己講今日我買得架車!他日就買得起層樓!而家香港大多怨氣!有機會比自己開心、滿足、快樂唔好咩!
下下講舊時就 Out 架喇!
其實我都唔太明買件玩具點解會同買樓扯上關係?
頭像被屏蔽
回復 144# alviss

甘啦, 你要訂迷彩的話, PM我, 一齊去HT我用VIP幫你訂, 慳番少少呢.
回復 146# emme

:74:支持師兄講法,人生沖沖數十載,只要唔係作奸犯科、害人害物,滿足一下自己開心一下又有何不可,平時返工返學已經面對唔小壓力,減下壓亦好應該,若果唔係終日愁眉苦臉做人又有咩意思呢~~正所謂“天有不測之風雲、人有瞬時之禍福”,適當時候對自己好D,香港人開心D!
回復 149# 弄內洋太

:71:我都不讚成買得太過份,不過如果思前想後都還是好Like就要去馬!
唔好日後後悔!
師兄所言,平時返工咁辛苦,間唔中買野送比自己好應該,增加正能量:71:
回復 150# akiaki
但係訂完又要等咁囉,咩正能量都無晒啦!
客氣!客氣!
我只不過玩多你早兩三年同年紀大啲!人老咗就多發勞唆!唔好見怪!
後生仔最 ...
emme 發表於 9-8-2012 03:01 AM

唔好係度含沙射影啦,你知唔知乜野叫比喻?買樓同買玩具為何扯不上關系?買玩具要錢買樓唔洗用錢?買樓同買玩具一樣都係開心事黎,只係需求關系,有人買玩具會開心,也有人要買到樓先叫開心,人生未必一定要買樓,我只想話我個朋友用左好多錢黎玩玩具以買樓黎做個比喻,而你條友就係度捉住買樓呢個point係度左計又計又話邊夠俾首期點點點....
唔通你娘話你生舊叉燒好過生你,佢就真係生到舊叉燒出黎咩?我無話你講0既野係錯,只不過唔該你咀嚼下d文字先復啦,下下咁認真篤條數出黎計計好無人話你叻仔架