Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 唉~唔知入唔入部迷彩Tumbler, C兄們俾D意見 (純討論) (更新)

頭像被屏蔽
北原多香子大大,我回來了,我都覺得黑色經典到爆!!
DVD-ROM 發表於 7-8-2012 10:04 PM

哈哈,D大您好!
係呀,始終黑色是主角用!
老實講,迷彩是好好睇,隻色令部車好出!我都有惗過!
但睇完套戲,原來它是超級咖喱啡,最後決定不入了,本人喜歡買件玩具要喜歡他的角色或故事!
頭像被屏蔽
真係各花入各眼,我反而唔會睇佢係戲中有無用,我只覺得黑色上色問題無解決到,望落仲係好膠無重裝甲質感,反而迷彩上色方面係有擺心機落去同有造舊化效果,睇完實物覺得無後悔訂左,都無後悔放左張黑色訂單:38:,計落我部迷彩都係千七鬆d,抵玩:71:
回復 67# alviss

唔駛咁客氣啦∼黎緊CATWOMAN開訂∼呢隻就一定走唔甩啦∼:$
我今日都把心一橫訂左,因為我miss左黑色,跌左個橙,執番個桔:$
頭像被屏蔽
我今日都把心一橫訂左,因為我miss左黑色,跌左個橙,執番個桔
adidas 發表於 8-8-2012 12:32 AM

恭喜大大訂左,迷彩都5算桔吖,都是好物!
我無用vip訂黑色,因為真係太膠……反而諗緊用唔用vip訂迷彩
真係各花入各眼,我反而唔會睇佢係戲中有無用,我只覺得黑色上色問題無解決到,望落仲係好膠無重裝甲質感,反而 ...
emilykls 發表於 7-8-2012 10:56 PM

认同!迷彩有自己独特既吸引力,同黑色版唔同。。我就唔入1989版了因为我净系仲意TDK 系列。。
其實對比bat pod得兩個碌
呢架三K都唔駛, 我覺得有地方DISPLAY又好鐘意BATMAN
真係入得過

利申我得HOT WHEELS 個架
其實迷彩係Begin出現過而Bruce將佢轉黑色者。所以絕不是嘍囉的車。
頭像被屏蔽
係 , 但 TDKR 裏面絕對有嘍囉級的表現 , 好失望 ………

直頭可用「虛有其表 , 不堪一擊」去形 ...
DVD-ROM 發表於 8-8-2012 10:24 AM

如果唔係咁又點顯得架Batwing勁呢。
係 , 但 TDKR 裏面絕對有嘍囉級的表現 , 好失望 ………

直頭可用「虛有其表 , 不堪一擊」去形 ...
DVD-ROM 發表於 8-8-2012 10:24 AM

如果因為表現
在TDK黑TUMBLER 都係同JOKER追逐都無咩表現
最後仲要自爆出BATPOD