Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 唉~唔知入唔入部迷彩Tumbler, C兄們俾D意見 (純討論) (更新)

其實我都想追黑色,不過Y苦張單價真係貴到離哂譜,追唔到落手
就係今日見到BANE覺得幾好先心動,唉:42 ...
alviss 發表於 7-8-2012 02:38 AM

其實我覺得依家嗰價仲可以接受, 依家唔買嗰價可能繼續會起! 我記得第一水最勁嗰時過萬.都有人買呀!!:50:
no la~~~一諗到一大舊膠擺係到, 又擺唔到pose,  算把la~~~~~~(雖然我訂咗bat pod....heheh...)
我反而覺得迷彩靚過原色好多,架車本身都係batman姐。
可以先買迷彩,玩舊左先噴黑佢喇,反正全黑果架ht上 ...
Jimy 發表於 7-8-2012 03:21 AM

自已噴好大工程,還有好多暗位,噴得肉酸衰過老翻呀!
其實我覺得依家嗰價仲可以接受, 依家唔買嗰價可能繼續會起! 我記得第一水最勁嗰時過 ...
vicksuen 發表於 7-8-2012 09:05 AM

認同!我都係訂唔到後追,好快cut訂,因為個價都可接受,好怕再炒到另一高峰。
師兄,量力而為啦~!!!!!
鍾意,有能力咪買囉,
但你講到要跳樓咁嚴重,何必呢...???
我買得起,但冇位放,一樣放棄。
我反而覺得迷彩靚過原色好多,架車本身都係batman姐。
可以先買迷彩,玩舊左先噴黑佢喇,反正全黑果架ht上 ...
Jimy 發表於 7-8-2012 03:21 AM

x 2.  This color is much better than the black one !   Of course this is my personal choice.  Also, it is not difficult to paint it in black later on.
唉~唔知入唔入部迷彩Tumbler, C兄們俾D意見 x 2
頭像被屏蔽
玩具不是必須品, 量入為出吧; 如追得咁辛苦, 將來諗番可能會覺自己傻

而且架野又咁大部.....留番d位比將來o岩feel o既product好過
回復 23# alviss
:78::78::78:

好多野冷靜d諗下就有決定
頭像被屏蔽
我都冇高追黑色,只係定左迷彩咋。個人認為睇能力,仲要睇有冇位放先得。小弟都冇idea架batmobile有幾大盒就訂左,另自己個兩隻ironman都仲未搵到位display!哈哈
回復 20# kafai1978

係丫!ching!量力而為啦!我同kafai大一樣、有錢買有位放、都冇入、咁大架野、你要放得好好睇睇、一啲都唔容易!
如果你真係好辛苦咁買佢反黎、但只可放盒罷埋一邊、又或者求其放佢出黎食塵、咁就冇意思啦!況且呢架車只有可觀性、可玩性不大,買玩具真係三思而後行。
Anyway!歡迎ching入抗!
有錢但冇地方放,遲D係工業區租返個單位放野先得:sleep:

迷彩個隻我覺得似蝗虫樣,所以都係冇入到
其实觉得迷彩系好睇过黑车既(个人认为)