Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 變形金剛電影4 博派5人組套裝 (柯柏文有口罩, Hound有迷彩, 大黃蜂新模)

文哥有口罩, 車形上色更G1 (留意車身銀邊修細咗)

Hound車身噴咗迷彩

新車形大黃蜂出新模 (背面又係大龜殼)

(轉自大陸78網)

I have got 口罩 Optimus already but others.............. {:1_224:}
I have got 口罩 Optimus already but others..............
Douglas.M.Saint 發表於 23-6-2014 10:44 PM

變4角色我淨係買咗美版走佬文, 同日版AD-02走佬文~

其餘就係日版重塗M2 V文同金屬色Battle Blade大黃蜂

呢個套裝幾啱我
美版嗎?如果係的話實物顏色應該打個5折,其實大黃蜂個背殼可以接受,起碼好過soundwave嗰種平板背設計。

另外會唔會出過隻單飛非限定口罩evasion文呀,喱種捆綁式套裝我真係哽唔落。
美版嗎?如果係的話實物顏色應該打個5折,其實大黃蜂個背殼可以接受,起碼好過soundwave嗰種平板背設 ...
iorik 發表於 24-6-2014 09:25 AM

老實講, 我都好討厭, 不過我未買Hound, 大黃蜂個新玩具我覺得可以接受, 所以都期待呢個package~

其實我覺得口罩版冇菊花咀咁好睇, 我見到隻電鍍版個頭, 好似冇咩detail,,,
除左 文仔,其他都 …… :70: