Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

係囉,個髮型睇落真係有d問題啵!!
唔知幾錢呢.....
呢隻 Hulk 一定係 HT 出架咩? SDCC 都末有版睇!睇得&#22000;張証件相就下判斷!會唔會快&#21655;&#21874;呢?
等大圖先下定論,我覺得唔會差得去邊囉~!
睇埋實物先再決定訂唔訂
官圖都未有 , 使乜咁快失望呀 ? 咁快攪到自己吾開心 , 為乜呢 ?
頭像被屏蔽
回復 50# dvddvdhk
我地比多D希望佢啦!
頭像被屏蔽
so disappointed ~!!!...
what happened to his hair --> too thick~!!!
回復  dvddvdhk
我地比多D希望佢啦!
jackie1011 發表於 23-7-2012 07:11 PM

係0羅 , 到時出得吾好先慢慢插都未遲啦 , 單憑一張相就斷定有問題 , 吾係話幫HT , 要判人死罪都等証據確鑿先馬 ? 不喜隨便插 .
個頭髮髮型..... 似黑鬼????????????????? :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50: :50:
咪又係買..............
Ok wor I think.....
應該有第二個表情掛?
&#25598;緊...................................:36: