Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

雙BODY?小弟落坑遲,請問有無FIGURE出過GA之前?
cavslbj 發表於 24-7-2012 09:28 AM

DX04、DX07 如有錯請提出!
係WOO∼∼都唔知實物用邊個頭了∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 10:46 AM

三日後就會有答案了~
我都唔知呀∼∼吹下HULK有無機會連博士BODY JI MA∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 10:48 AM

一定冇!就算出博士都會獨立出!
兩個頭既髮型唔一樣甘奇怪?!
Softsong 發表於 24-7-2012 10:43 AM

好似孫悟空咁,有幾個髮型!!~~~~~~~~~~~~~~:34:
CHNG唔使返工呀今日???
cavslbj 發表於 24-7-2012 10:54 AM

要呀!! 不過遲少少先!!~~~~~~~:42:
好似孫悟空咁,有幾個髮型!!~~~~~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 24-7-2012 10:52 AM

封面個頭係一開始既普通狀態,到左jel左頭果個版本就係超級撒亞人?!:66:
封面個頭係一開始既普通狀態,到左jel左頭果個版本就係超級撒亞人?!
Softsong 發表於 24-7-2012 10:57 AM

係,憤怒狀態~~~~~~~~~~:66:
個髮型好象&#22269;&#20135;007 星&#29239;
回復 241# cavslbj

唉,我甘近,5分&#38047;就到拉 :79:
會唔會有人會改hulk個頭雕做植髮呢?:43:
不&#36807;Hulk&#24212;&#35813;&#20250;有2&#20010;&#22836;褂
回復 245# bunchan
如果兩個頭都係hulk呢?
講真,硬係覺得avengers hulk唔究the incredible hulk個樣靚仔
回復 246# jackie1011

&#24212;&#35813;都系,不&#36807;2&#20010;晤同表情褂
回復 247# 月心
同意, 不過avengers個hulk似d