Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 335# kafai1978

比d信心 ht啦......! 個幅圖真係唔可以作實
回復 338# cavslbj

bun大應該點都會訂.....但係我相信出得唔好bun大應該好傷心.....佢期待左咁耐!!!
回復 341# cavslbj

我都要努力邁向我300大關先
回復 340# alan1128

hahhahaha...所以真系要去睇&#36807;先知啦。。
回復 331# cavslbj
MIB~本身極有衝動買,
可惜睇完實物,再加其他師兄報告,
最終.....放棄了~~~:47:
回復 343# bunchan

入到動漫你會覺得你既判斷力突然減弱.....當你醒返既時候....我相信你已經訂完離開左!
回復 349# alan1128

哈哈哈哈。。。可能性好高!!!!!
回復 349# alan1128
唔洗動漫節啦,早幾日去幫朋友訂Batman,
本身唔想訂Bane,但見到實物,
又係乖乖放低5舊...:79::79::79:
回復 351# kafai1978

hahhahaha...乖拉~~~:71:
回復 351# kafai1978

其實你內心一早已經決定左訂架啦....只係你自己唔去面對.....所以我選擇豁出去!!!:45:
回復  alan1128
唔洗動漫節啦,早幾日去幫朋友訂Batman,
本身唔想訂Bane,但見到實物,
又係乖乖放低5 ...
kafai1978 發表於 24-7-2012 04:01 PM

&#21523;,咁睇&#22175;唔好去睇實物好!!~~~~~~~~~~:(
回復 354# kevinwong4ever

你得唔得呀???
回復 352# bunchan
所以Toys Hunter呢D鬼地方,
如非必要,都係少去為妙,
因為有好多古靈精怪野會吸走你D錢架~!!!!!
:50::50::50::50::50:
&#21523;,咁睇&#22175;唔好去睇實物好!!~~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 24-7-2012 04:04 PM

之前都唔打算入 bane,
但上次去到門市,見到實物
真的有一刻心動~hahhaha~

不過,都係要嚴選
回復 358# E神

&#35746;拉 。。。。。。:75::75: