Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 191# cavslbj
唔理啦,總之lunch後先返:DD
回復 195# cavslbj
係呀,高可動襟玩平d仲好啦
回復 196# cavslbj

1-2果d時間啦
回復 200# cavslbj
差唔多啦
回復 199# cavslbj

除左BW我隻隻都唔訂剩係訂loki,就係要比佢打
仲想send pm比你,原來無呢個function?
回復 205# cavslbj

我都加左你~~~
回復 207# cavslbj

send 左
兩樣野黎WOR,你不如插HT架Batmobile冇鐵,玩火柴盒合金車.
始終1/6就係1/6,冇得比o既

1/6本來就係骨 ...
Toro 發表於 24-7-2012 03:30 AM

成日要雙頭雕,點解無人要求雙 body, 一隻可動,一隻不可動咪見唔到關節0羅!得一張郵票咁大&#22021;相,都吹都十幾版,勁!
話時話,依張相入面hulk個頭同之前有張相係ht既頭雕師拎住hulk個頭既比較,兩個髮型都差幾遠,之前果個明明好地地,點解依家變到甘既樣........
話時話,依張相入面hulk個頭同之前有張相係ht既頭雕師拎住hulk個頭既比較,兩個髮型都差幾遠,之前果個明明好地 ...
Softsong 發表於 24-7-2012 10:30 AM

可能兩個頭呢!!!:58:
頭像被屏蔽
可能兩個頭呢!!!
kevinwong4ever 發表於 24-7-2012 10:33 AM

兩個頭既髮型唔一樣甘奇怪?!:50:
雙BODY?小弟落坑遲,請問有無FIGURE出過GA之前?
cavslbj 發表於 24-7-2012 09:28 AM

有DX04 小龍有雙body 套餐:78:
佢手拿住果個就真係正喇∼∼∼∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 10:41 AM

同意,佢手拎果個頭就似係jel左頭既,令令仔仔
而本書既封面果個就似係岩岩訓醒教甘:69: