Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

睇多D相先
雖然就咁望落,我都唔收貨
其實都好
又可以慳番筆!
如果要儲一套the avengers 無可能唔入佢!:75:
回復 33# cavslbj
你在西鐵中?要一幅清楚D既圖先可以下定論!
要睇官圖,再睇實物,再去評論,對HT公平,對自己公平.
回復 18# Toro

讚同C HING所講, HULK之所以吸引倒我係因為佢D霸氣動作, 同埋佢D肌肉, 如果包膠就會做唔到D大動作, 線條都好緊要但未見到住, 暫時佢D爆筋位都處理得幾好, 不過我唔理佢咁多, 呢隻HULK出成點都會入:34:
除左髮型, 其他都OK 呀:$
又望就算唔靚,都可以好似thor咁改得反好啦!
除左髮型, 其他都OK 呀
ilovetoys 發表於 23-7-2012 06:25 PM

AGREE~~~~~~~~~~~~~~~~:36:
感覺上真係唔夠大隻,表情OK,期待全身照
don328 發表於 23-7-2012 06:32 PM

哦∼∼∼身型比例唔&#21873;,我都講左好多年,暫時都仲係HT 其中一個死症。。。。
睇多D相至失啦,其實禮拜尾都有實物睇,何用憂心:78:
don328 發表於 23-7-2012 06:32 PM

呢隻好似係sideshow1比4&#22175;!
哦∼∼∼身型比例唔&#21873;,我都講左好多年,暫時都仲係HT 其中一個死症。。。。
ilovetoys 發表於 23-7-2012 06:37 PM

其他f角色就唔會專登打做合適body.
但 hulk 一定要度身訂做為~
希望身形好的la~~~~~
:73:
頭雕好正,一定要訂..............:71:
係囉,個髮型睇落真係有d問題啵!!
唔知幾錢呢.....