Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

不過實物應該ok好多既!:71:
可以接受既:58::58::58:
我下星期才有時間去睇實物呢。
我覺得唔應該一見關節就話唔值呢個價
包膠/可動應該視為兩種唔同取向.
你可以唔buy一隻放棄包膠去玩可動o既figure,但唔代表佢唔值千幾.

我反而會睇3樣野
可動性:做得外露關節,希望有高可動性,做到多d劇中動作。
表面處理:希望d件雕得仔細,爆筋紋雕突出,唔好有夾口線,點樣用上色去做到層次感。如果照Marvel Select咁o既水準去做,當然罷買啦,但而家都未睇到。
整體線條:最後當然係佢全身線條靚唔靚,做到有霸氣。

而家咁樣一張胸像圖,我冇感覺,唔會失望住。
暫時我覺得頸兩邊d紋都幾出色,頭雕有神氣,但髮線太整齊。
想睇相!!!!!!!
就咁睇!!!頭髮好似厚左D.......
如果真係附件連博士頭雕加服裝一套,貴一D都冇所謂。:71:
呢隻綠色野.....真係有的心大心細,復仇者我都只係訂左2隻,黎緊仲有MARK7同埋CATWOMAN要訂....呢隻真係睇過樣先會諗,睇本書個樣真係唔多吸引
Ok&#22083;,點都會入,極唔想全包膠,我寧願可動高d
都係一張相, 睇左實物先話正唔正啦
其實包膠唔係一定好...
要睇到實物個大細~先感受到個種震撼~
都係個句~睇左實物先諗~:36:
髮形怪怪咁既~~:(
希望定價唔好太進取
個樣ok  本身hulk都係怪物樣... 其實 HT都好難整到醜得過怪物樣
不過張相d頭髮好似太厚wor.....