Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

會唔會有人會改hulk個頭雕做植髮呢?
jackie1011 發表於 24-7-2012 11:50 AM

如果hulk個頭植髮的話都應該好難整好佢個髮型:58:
回復  月心
同意, 不過avengers個hulk似d
yuenleung 發表於 24-7-2012 12:06 PM

其實最近the incredible hulk個樣似漫畫個樣多D
一樣大隻,靚仔
但avengers個hulk又似最初個時個樣,大隻但無腹肌樣呆
回復 251# cavslbj
早晨呀!軒兄!:64:
回復 253# cavslbj
我都覺得出博士頭機會微!:36:
回復 260# jackie1011

&#24212;&#35813;晤&#20250;拉,所有人&#35748;&#35782;HUlk都系&#32511;色大大只野。。。。
回復 261# cavslbj
係呀!超多人排隊等車!:70:
回復 262# bunchan
咁又係!如果我買左之後,我一定會整一件爛衫比佢爆!:34:
回復 266# cavslbj

爆地lor......hahaha
回復 265# cavslbj
希望在動漫呀嗎!:71:
回復 270# cavslbj

我估姐,晤系爆地。都晤知&#20250;有mud la :34:
回復 269# cavslbj
大家咁話!我諗係派貨果段時間,肯定好多人post上黎TD!
見到動漫節話有場景果幅圖入面,hulk係好似猛住陣樓
回復 276# jackie1011

:71:
期待HULK的官方大相......................:67:
回復 280# cavslbj
我估應該每日都有圖睇下!:43: