Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復  E神

&#35746;拉 。。。。。。
bunchan 發表於 24-7-2012 04:07 PM

hhah,bun大,
到時問你借唻玩幾日~:DD
回復 357# kafai1978

系阿,所以我都系&#24320;&#35746;先去ga ja.....如果晤系,一定跌&#38065;
回復 356# cavslbj

但係我咁睇.....hulk其實你入到動蠻節睇版你實覺得靚.....因為又有場景又有avangers d frd伴住!!!所以都係算啦!!!大家都預左比人打劫
回復 360# E神

你想玩SM ~~~~~:50:
回復 353# alan1128
唔係架,本來同朋友傾好,一齊等現貨架...!!!!!!!
回復  kevinwong4ever

你得唔得呀???
alan1128 發表於 24-7-2012 04:05 PM

回復 364# cavslbj

hahahhah..都系~
回復 357# kafai1978

其實重有一個解決方法.....你有無聽過d做醫生既實習時期上堂會成日播鹹片比你睇.....等你睇到無曬感覺!就好似ht咁.....你日日去睇....到時候你就會覺得唔再吸引!!! ((講笑))
回復 360# E神

bun大應該玩完會收返入盒!!
回復  alan1128
唔係架,本來同朋友傾好,一齊等現貨架...!!!!!!!
kafai1978 發表於 24-7-2012 04:11 PM

我都係咁諗,等現貨~~~~~~~~:o
回復 358# E神
師兄咁好定力...????
利害~利害......:64:
回復 367# kevinwong4ever

睇你唔到.....但係你自己睇到呀嘛... haha!
當見到實物時,就會有魔鬼拎銀包架喇...!!!!!
回復 381# cavslbj

其實講黎講去都係早d跌定係遲d跌....!HAHA!
回復 372# alan1128

系阿~~~ 哈哈哈哈哈