Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 322# cavslbj
1600已經好保守既價錢,但係未計佢又咩跟wo!!
回復 437# cavslbj

之后都大把野出啦。。。。
Hulk個樣好似好悽涼、好慘咁&#22021;?    (圖轉自 Facebook )
firefire 發表於 25-7-2012 10:10 AM

哈哈,又係播:71:

成個慘樣咁:42:
Hulk..... Pass:51:
回復 437# cavslbj

你幾多號入動漫節呀?
file:///C:/Users/sales18/Desktop/205358_10151126609484560_785435598_n.jpg
如果$1500 內都會考慮架
回復 443# cavslbj
no la!!一定唔會出官圖架啦!
回復 451# cavslbj
因為佢一定要你地入場,先有得槍先第一時間睇!
回復 333# cavslbj
係要改下既!因為表情有D怪,希望只係隻版衰啦!到時希望現場果隻做反好啦!
回復 334# cavslbj
我都認為係,一切只因大愛!
回復 331# kinkin6677

好似一個小朋友比人蝦&#21946;度喊然後擘大對手要媽媽抱:Q
回復 453# cavslbj
如果唔係佢都唔需要係雜誌上講明mark vii 同 hulk係現場有得睇啦!
回復 337# cavslbj
我都係咁話!最好係完美啦!:71:
回復 340# cavslbj
佢都咁大隻,咁hulk既媽媽咪.........:36:
回復 455# cavslbj
如果開訂又無實版睇,又無會場配件送,你會唔會去門市訂呀?