Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 263# cavslbj

我絕對相信明晚唔係2500! 你已經開始進入化境
回復 269# bunchan

鍾意打咩就打咩啦!!!HAHA!!!
回復 254# cavslbj
訓啦!不過見你玩TD玩到咁興起,2051啦!我都要比D心機先唔可以失禮你加嗎!:71:
回復 272# cavslbj

未啊,我要灌下水先得啦。。就黎比你追過啦 :70:
唔知幾時會有catwoman版睇呢.,..?
回復 244# alan1128
alan兄!記得係TD add反我呀!:57:
回復 280# jackie1011

我無add你咩??
回復 280# jackie1011

佢未add你mei???
果個系列真係令人失望∼∼∼唔爭氣啦EB
cavslbj 發表於 25-7-2012 12:01 AM

我玩 FIGURE 幾年,,,,
次次 EB有野出,
我都希望 BILL 仔 爭氣,,,,
但次次都,,,,:42:

不過,有幾隻都叫做係出得OK GA
鬼武者
石堅,
X古華拉
T800
回復 278# cavslbj
我要做二等兵先!加油!:71:
回復 279# alan1128

我估都系動漫先有
回復 283# cavslbj

我地真係幾個圍佢一個佢都未驚過!
一&#40388;兩味仲要唔貴,印象中之前只有Marcus
Oldcat 發表於 25-7-2012 12:42 AM

DX 01 JOKER 都係~
回復 282# alan1128
我係關注到見到你,不過係好友唔見你!
除了HAWK EYE,而家連局長都想追番∼∼為了這件AGENT LO!!∼
大件事啦∼
cavslbj 發表於 25-7-2012 01:08 AM

你冇入局長??
咁快的追番,
局長出得真係幾好,
表情好鬼 CHOK.
DISPLAY 出唻好鬼型GA~~~~~~~~~~~~~~:75: