Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

走火入魔了∼∼∼明晚再傾!!!好HIGH愈講愈∼∼
唔X使訓喇再打字∼∼
cavslbj 發表於 25-7-2012 01:20 AM

軒大~
咁早訓??
我仲想同你傾下 BOR:35:
唔知幾時會有catwoman版睇呢.,..?
alan1128 發表於 25-7-2012 01:22 AM

I GUESS FRIDAY~~~~~~~
Y呀∼∼∼無愛呀又∼?定嚴選先??
cavslbj 發表於 25-7-2012 01:05 AM

2樣都係啊~~~~~~~~~~:73:
MK7 is getting boring unless there is new articulation. Hulk looks like a statue with limited movement, boring again. :35:

wish there is something new to look forward to like the new batman suit for TDKR.
funny pic :34:
我又覺得壽屋果隻頭明顯細左,好羅仲謙feeling。
睇個樣特工似限定,因為需求唔大
外星兵仔出唔出都好難講
當年夠話iron man2 D量產機同大佬會出,之後又無左影
搞錯呀 做IRONMAN都做左10隻以上既經驗都做輸比壽屋!!
人地個隻個比例同舊化色都好完美,HOTTOYS呢 ...
phoenix_fai 發表於 24-7-2012 11:52 PM

壽屋係型
我都覺HT係相當一般,尤其條腰~除左肩位做返高之外,無咩位比mark4靚
但人地壽屋係只有首辦&#22021;時代已經老字號到不得了
同款做十隻同幾十年造型經驗比係無著數,
當然~呢&#21874;關我地差事,隻野靚就畀錢唔靚就小~
不過你真係無理由拎隻不可動首辦同一隻可動加有機關的figure比
而且壽屋係型,唔係準,明顯慣性日系修長比例,條腿真係少女時代都無咁長啦~
Looks good! Can't wait to see them in person!
ching~~唔好咁激la~~~
唔係又比機會的保皇黨話你未出官圖就插定先.

就咁睇,主要係個胸甲做大左,同做 ...
E神 發表於 25-7-2012 01:14 AM

軟膠底又確係問題,一個昇降關節,大把機動戰士可以參考:38:
回復 310# cavslbj
同意師兄Hulk唔boring ar......
不過如果可以擺到場景出拳個pose就堅好!
噢, 我中$20蚊果隻喎~ 個叫喊樣幾有氣 勢!!!:34:
Just three months.......
cavslbj 發表於 24-7-2012 07:08 PM

師兄, 我都係今年 5 月中先入我第一隻 12".
如果hulk可動超低,但價錢平
大家會唔會買:(

:30:頸太長。。。比列怪怪。。。變色老底。。。約睇約多問題。。。oh my god !! :69: