Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

Just three months.......
cavslbj 發表於 24-7-2012 07:08 PM

師兄, 我都係今年 5 月中先入我第一隻 12".
如果hulk可動超低,但價錢平
大家會唔會買:(

:30:頸太長。。。比列怪怪。。。變色老底。。。約睇約多問題。。。oh my god !! :69:
回復 313# 月心

我估平到要2K 啦
回復 435# cavslbj

大家有排中毒阿~~~~~
Hulk個樣好似好悽涼、好慘咁&#22021;?    (圖轉自 Facebook Hot Toys Collectors)

我比盡$1600先買,就咁睇,只係買個大size body加頭雕加條褲,咁都要$2000???

不過阿凡達多&#21874;細節位,加條尿布都要2000....雖然而家大插水1�4..@@
我比盡$1600先買,就咁睇,只係買個大size body加頭雕加條褲,咁都要$2000???

不過阿凡達多&#21874;細 ...
simson464 發表於 25-7-2012 10:35 AM

應該不會太貴吧!!~~~~~~~~:(
剩係想睇下1/4 Batman 同貓女咋!!~~~~~:no:
保守估計$1130 !!!!hahahahaha
hulk..................一d 霸氣都冇
1:4,雖然唔買,但都想欣賞下
cavslbj 發表於 25-7-2012 10:44 AM

唔買EB,呢隻要入!!~~~~~~:$
今日可能又有少少圖睇!#我地癮!
見到關節 +1
多d青筋會好睇d
回復 317# firefire
其實係條眉無惡到,所以好似喊緊咁!要改啦!