Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 238# bunchan

你咁期待....我都要support下你....比個值口自己
回復 244# alan1128

借我過Q ∼∼∼∼∼
回復 240# cavslbj

訓啦...唔係又2500架啦!!!
回復 185# cavslbj
因為隻怪獸都未有交位囉!
搞錯呀 做IRONMAN都做左10隻以上既經驗都做輸比壽屋!!
人地個隻個比例同舊化色都好完美,HOTTOYS呢 ...
phoenix_fai 發表於 24-7-2012 11:52 PM

ching~~唔好咁激la~~~
唔係又比機會的保皇黨話你未出官圖就插定先.

就咁睇,主要係個胸甲做大左,同做低左小小,
如果改番呢到,其他方面都係好正了,

不過,我最怕的,,,,就係ht 完成不改善,,
仍舊要用軟膠底底...........
:79::42:
回復 246# bunchan

又悄悄入兩隻!!!
回復 248# cavslbj

:56:
真係估吾到居然連雜兵和"小角色"都出埋......吾知d雜兵可吾可以平d等我地玩量產呢........
甘大隻∼∼會唔會因為個SIZE SET貴D呀??
cavslbj 發表於 25-7-2012 12:33 AM

一定會,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
回復 250# cavslbj

2500你今晚唔使訓
回復 15# simson464

有可能玩包膠,手指關節在入邊
回復 186# cavslbj
可能排到去太子!:59:
回復 252# alan1128

下,2隻∼∼∼∼∼你估雞翼mei
女特工有BW甘好身材嗎?
cavslbj 發表於 25-7-2012 12:34 AM

其實,,HOTTOYS  black w 個新 body 太瘦,

同女特工好似,,

但其實BLACK W ,全身都比較豐滿,冇咁瘦
回復 259# cavslbj

我已經晤知可以打d mud la....hahahahha