Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

無錯∼∼∼敵人!!

HULK希望UNDER$1800∼∼∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 11:45 PM

Hulk應該冇乜配件1-2牛有交易喇掛...
搞錯呀:blame: 做IRONMAN都做左10隻以上既經驗都做輸比壽屋!!
人地個隻個比例同舊化色都好完美,HOTTOYS呢隻搞咩呀!!:53:  垃圾呀!!

兩隻拍埋一齊,HT個隻成個傻仔咁GA!!
成條腰少左成格!! 連個頭型都輸比人!! 覺唔覺得醜架!! 肩甲又鬼死咁大舊!! 投訴呀!!
HOTTOYS 又退化啦頂!!
回復 67# phoenix_fai

kotobukiya隻mark7真系抵玩
女特工出埋就正喇∼
cavslbj 發表於 24-7-2012 11:55 PM

Agree ! 可能跟BW用埋同一個波地 :71:
搞錯呀 做IRONMAN都做左10隻以上既經驗都做輸比壽屋!!
人地個隻個比例同舊化色都好完美,HOTTOYS呢 ...
phoenix_fai 發表於 24-7-2012 11:52 PM

超同意. 連影相條底都變色. :30:
謝謝stonekeung01 兄,Very good!!
頭像被屏蔽
Red Skull真抵玩 ~~~~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 24-7-2012 11:27 PM

一&#40388;兩味仲要唔貴,印象中之前只有Marcus :78:
回復 204# cavslbj

2010囉....!做咩唔應人呀!!!
中左未呀CHING???
cavslbj 發表於 24-7-2012 11:42 PM

都會入&#22021;,除非隻版有意外啦:78:
回復 208# cavslbj

whatsapp lor~~~~
回復 211# cavslbj

hahahhaha 仲以為你去鬼左邊tim
應該唔會掛 最後應該會有關節
好難想像只可郁個膊 如果係真  我買SS個不可動好過....
hotroys 發表於 24-7-2012 11:49 PM

如果就咁睇個模!會唔會有機會雙臂雙腿同個身係包膠!因為個膊位要就做舉高手動作!所以用返露關節呢?
回復 211# cavslbj

我依家先過300貼ja!!!
回復 214# alan1128

你成功啦。。。