Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 349# cavslbj
我個櫃爭少少先到18,唔知夠唔夠呢?
我覺得hulk個價有可能同ironmonger差唔多
Softsong 發表於 25-7-2012 12:17 PM

除非HT想趕客,如果唔係,
Hulk憑乜賣Monger價...???
我覺得最多25魚樓下....!!!!!!!!!
回復 360# bunchan
bun兄夠唔夠位放hulk呀?你估可唔可以wu少少個身呢?
突然諗到個問題,我想問隻hulk既stand display果舊野咪好大舊羅?
回復 388# cavslbj
如果要做D飛朴既動作,一定要有成託力先得!
2k is maximum la......
cavslbj 發表於 25-7-2012 02:18 PM

可能跟埋隻外星人呢,
係o既話,2.5K絕對值(幻想中~:))
回復 386# jackie1011
可能冇stand,Monger都冇...!!!!!!!
夠穩陣????
cavslbj 發表於 25-7-2012 02:35 PM

隻腳板咁大,肯定企得穩~!!!!!!!
外星人都12” ga woo...3k 都抵啦
cavslbj 發表於 25-7-2012 02:37 PM

所以咪幻想囉......:):):)

究然諗到hulk條腰可唔可動架呢?
回復 948# cavslbj

哈哈哈哈。。。我都未有位display出黎,所以倒&#26102;都系要放番入盒先ga la
回復 961# bunchan
bun兄會啊會想整多個櫃咁呀?
回復 960# jackie1011
我估會好似李小龍body咁,
外面包膠,可以向前/後彎~!!!!!!
回復 962# jackie1011

等&#25598;到&#38065;,搬屋先搞拉
如果係都唔錯,不過會好多師兄唔like包膠!