Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

回復 976# jackie1011

無錯,好Q大隻ga
回復 993# jackie1011

希望跟Tony頭:)
嚴選之下,唔入m7:blame:
除非HT想趕客,如果唔係,
Hulk憑乜賣Monger價...???
我覺得最多25魚樓下....!!!!!!!!!
kafai1978 發表於 25-7-2012 02:15 PM

我覺得2000左右好鬼貴了.....唔好呀!!!!!!!!:(
回復 997# DevilDavidHK
我都希望係,不過話晒都出左咁多次TONY頭,會有咩驚喜呢?
但係而家睇呢隻maek vii圖.唔多似有戰損甲可以換到?
不過好希望佢跟多個tony頭,可以自組,
另外大家估呢隻14魚得唔得呀喇!?
之前MARK6未開訂之前出d圖會唔會無出埋戰損架?定係好大方話比我地聽有跟架?
mark 7跟咩都重係未知之素!
jackie1011 發表於 25-7-2012 06:05 PM

可能只係跟戰損甲同埋多對變身手鐲 :73:
回復 1004# cavslbj
因為有大大話過一定唔會出包膠,所以我已否定條腰既關節唔係包膠!
回復 1005# cavslbj
我諗到時派貨都差唔多上IRONMAN 3 LU!!
回復 1005# cavslbj

hahahhaahhaha...........
Catwoman please:35:
回復 1040# cavslbj

Mark 8? Rest a while first leh....
估價1K3有找。。
cavslbj 發表於 26-7-2012 07:39 AM

依家HT好進取,MKll都過1k4啦。
回復 1044# khwong67

So far ironman series 最貴應該係 mk1 同 mk2 既 2.0, 都過 14 魚 (monger 同套 gantry 唔算).