Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] Figure王 轉載:<Hottoys> Ironman Mk 7, HULK

Ching有無相睇下?仲物色緊個新櫃
cavslbj 發表於 26-7-2012 07:24 AM

尋晚本來想影,但到家已經夜,
睇下呢兩日有時間影~!!!!!!
每層18吋好難架,
我而家個柜8尺高,每層14吋,
都只可以分到6層。
最理想就係每層14吋,
做活動層板 ...
kafai1978 發表於 26-7-2012 12:32 PM

Width係幾多? 一層放到幾多隻?
更似既tony頭希望!!
cavslbj 發表於 26-7-2012 07:38 AM

我反而想要Avengers版個Tony頭,
個樣老D同有白頭髮....!!!!!!
回復 1077# kafai1978

系啦。。。真&#23454;D lor.....
Good ar...mark8開訂喇!!!
cavslbj 發表於 26-7-2012 07:42 AM

Mark8.....D顏色真係好怪,
到時真係唔知訂唔訂好.......:72:
回復 1074# bunchan
做左6K,肉都赤埋...:70:
Width係幾多? 一層放到幾多隻?
yuenleung 發表於 26-7-2012 12:36 PM

深度我做1.5尺,
血獸咁大隻都起碼放到8隻(連地台)。
回復 1089# kafai1978

我都要做一個鳥.....
回復 1083# kafai1978

wah.....原&#26469;gum&#36149;ga...大大有&#26102;&#38388;比我地&#35265;&#35782;下啦。。
預幾錢好呢???
cavslbj 發表於 26-7-2012 12:43 PM

師兄,而家市價大約$1300~$1500尺(闊度),
高度就最盡8尺,咁睇你做幾闊,
如果做5尺,咪5 x $1500 = $7500(大約)
不過我有相熟師父,收我$1200尺。
回復 1093# kafai1978

師兄, 很期待你個新櫃.
Wa。。。係邊做ga u????
cavslbj 發表於 26-7-2012 12:46 PM

自己搵相熟師父訂做,
因為市面上好難搵到合要求同尺寸。
而且訂做同買現貨價錢唔係差好遠架咋...!!!!!!
回復 1081# kafai1978
到時你就盒訂的了:DD
師兄,而家市價大約$1300~$1500尺(闊度),
高度就最盡8尺,咁睇你做幾闊,
如果做5尺,咪5 x $1500 = $ ...
kafai1978 發表於 26-7-2012 12:51 PM

嘩!師兄而家訂做一個櫃原來咁貴架!請問以上價錢連唔連埋玻璃門同燈架?
回復 1092# bunchan
所以今個月咪重傷囉,月頭做柜,
每星期訂野,再加動漫3寶,
流血不止呀....:70::70::70:
雖然係貴左D,但當放晒D寶貝入去display,
慢慢欣賞種滿足感,就乜都抵番晒...!!!!!!