Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 我與黏土二、三事!^^

ねんどろいど 魂魄妖夢再販

近來一入
にいてんご 電波女と青春男

又有新初音:no:
收到,但都唔洗打3黎咁勁"秋"...
眼鏡娘初音:71:
發售既話,9成會買~.~
又有新初音
粘土 發表於 9-8-2012 06:43 PM

GSC只係出初音都出咗廿隻以上,好在我無迷戀佢啫。:78:
收到,但都唔洗打3黎咁勁"秋"...
眼鏡娘初音
發售既話,9成會買~.~
Akira0302 發表於 9-8-2012 08:26 PM

唔關我事,是TD的問題,如果要灌水就一圖一貼哪:p
Miku Lat-type ver.自改都不太難,希望是新模來

GSC只係出初音都出咗廿隻以上,好在我無迷戀佢啫。
nis1111 發表於 9-8-2012 11:45 PM

Saber迷戀嗎:36:
ねんどろいど 浅間・智 制服Ver.
  :72:

SHAFT新動畫企劃《PRISM NANA PROJECT》黏土化 :@ 很快
代表作 《绝望先生》《化物语》《魔法少女小圆》

新一代淫獸?
初音好得意{:2_122:} 多謝分享!

家中最愛~~~~~~:35:
家中最愛~~~~~~
華夢 發表於 10-8-2012 09:40 PM

正:shiny:瑪奇 online:)
這個還未有緣遇到:42:
請問這個面可以對應其他的嗎:64:  

東方ねんどろいど 西行寺幽々子再販了,東方暫時只欠佢:43:,如果初版啲價跌番追番隻初版:shiny:

如果平就大量購入:36:

2012年8月10日至12日
「コミックマーケット82」企業ブースレポ

:shiny:
細左:36:

下年期待這個:handshake:

三隻啲色都好怪:60:

到現在還是這麼多貨:50:
我見到你有d分開臉型一個細袋.  頭連身一個中型袋
我想問一問你買左邊隻size. 小弟想參考一下。 同埋係米一定要一百個咁買=A=如果十幾廿蚊有@100個都OK喎~  應該聽日都會親身去睇睇@@但係去之前我都想知道清楚D

回復  peter515a

係深水埗,有個長沙灣政府合署,由個度向西九龍中心個邊行幾步,您會見到馬路 ...
nis1111 發表於 3-8-2012 04:57 PM
屋企樓下見到既, 真係唔知講咩好...
中國自製快貨版, 快貨平兩舊, good news:71:
:34::34::34:

我想問一問你買左邊隻size. 小弟想參考一下。 同埋係米一 ...
將軍澳人 發表於 11-8-2012 07:36 PM

華僑膠袋廠位于汝州街222號(近深水埗A2出口)
可以用Google 地圖睇左位置先就實搵到:71:
size是寸計的,去買時帶隻黏土人去對吧:78:
這個【AQUAPAZZA】ねんどろいどヴァルキリーささら 等了很久了:help:

to heart 2 現在先出ねんどろいどぷち會否太遲:42:  
  很多貨,做得好:71:

似乎唔錯:handshake:

中國自製快貨版, 快貨平兩舊, good news
機體 發表於 11-8-2012 10:49 PM

似乎山寨廠自從出櫻初音開始醒覺要出先先爭到一些銷路,和開始出提高質量[高仿],其實技術不是做不到或做得不好,為何不出自己原創的,這樣一定比剩是生產次一級的老番好賣:67:
有線人說新版本的老番高仿櫻初音已經銳意製作中:72:,不過老番貨質素和對大家的身體健康沒保證,見意大家都不要買吧:78:
我想問一問你買左邊隻size. 小弟想參考一下。 同埋係米一 ...
將軍澳人 發表於 11-8-2012 07:36 PM

Size就唔多記得,大既盡量大,細既裝面件同頭,大約就可以。記得同佢講係類似密實袋個隻。一定係一百個咁買,不過好平,乜尺寸都有。我買細既係$7,大既都只係$21,係一百個喎。
中國自製快貨版, 快貨平兩舊, good news
機體 發表於 11-8-2012 10:49 PM

嘩,劍都走埋位呀!