Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

回復 355# cavslbj

到時大家一齊排:he:
人車已訂,財散人安樂。
cavslbj 發表於 18-7-2012 11:42 PM

恭喜晒~~~~~~~:71:
差隻貓女同the bat...我都收工可以
cavslbj 發表於 18-7-2012 11:48 PM

應該又同一日開訂~~~~~~~~~:42: 不過The bat 我 pass :38:
昨天去訂Bane 和Sideshow 白兵都唔需要排好耐。
又係呢啲硬膠靴真係食慾大減......Soldier Story啲軍事人偶咁仔細都只係收$())樓下。
HT呢隻收成差野,無乜配件唔在講,最無購買慾就係對硬膠靴,你地睇吓呢幅圖對腳企成點? 咁我點擺靚POST呀大佬?

又係呢啲硬膠靴真係食慾大減......Soldier Story啲軍事人偶咁仔細都只係收$())樓下。
HT呢 ...
firefire 發表於 19-7-2012 12:59 PM

同意!!~~~~~~~~:71:
回復 366# firefire

之前獨眼局長出官圖時睇落都係硬膠靴,
但而家大貨上手,係軟膠而且活動都可以。
希望呢隻Bane 都係,可以用番軟膠啦!
回復 368# magiam

說話雖然係咁講,但係最好就係整番對鞋出嚟唔好用硬膠啦。
話哂陳生對玩具都有熱誠㗎嘛  :67:
回復 369# firefire

獨眼局長大貨對靴係軟膠嚟。
初版可能係首版關係,因為雕刻同上色關係,好多時都唔會用正生產嘅料,
相信出貨時對靴用番膠嘅機會好大。
到底Bane 兩邊手臂有無紋身呢?
見有啲劇照有,但有啲又無。
等今晚有Ching 睇後,可否確定一下。
其實我最想知電影入面個BANE會不會除面具,會不會食藥變大隻。
如果兩樣都會,看來都會出DX版了:30:
今日睇左套戲..........

只能說哩只可以 pass 了 .........

o吾劇透 , 自己入場睇 , 之後會有同我一樣既同感..............................................
Nolan導演唔准bane除面罩.......
Anyway,joker呢個角色正好多
其實每次發放預訂官圖時,人物的腳踝位置因為是樣版関係,永遠都是冇活動性的,但出貨後一般都是會改回軟膠製,活動自如。就如現派貨的局長,或是最新的蜘蛛俠亦在Mike集誌中透露,腳踝部分會在派貨時改回軟膠,所以我不太擔心。:45: