Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

呢隻個feel同ironman2個鞭佬差唔多,個look唔太吸引~
唔明選角點解唔選個高大d? 定係同漫畫一樣啪左藥物會變 ...
peoplehen 發表於 18-7-2012 02:19 PM

如果無記錯 , 係添布頓套batman入面 , Bane心口有個制 , 禁一禁就會變大隻 !!!
烂面具!!:57::63:
買啦 , 買啦 , 買左個心會舒服晒架 , 吾係成日會覺得有樣野未做咁架
dvddvdhk 發表於 18-7-2012 08:48 PM

魔鬼大王~~~~~~~
如果無記錯 , 係添布頓套batman入面 , Bane心口有個制 , 禁一禁就會變大隻 !!!
dvddvdhk 發表於 18-7-2012 08:53 PM

你講嗰個如果冇記錯!好似係 batman and robin 入面花姊個馬仔!嗰個係 Bane 嚟咖!
有錯請更正!
買啦 , 買啦 , 買左個心會舒服晒架 , 吾係成日會覺得有樣野未做咁架
dvddvdhk 發表於 18-7-2012 08:48 PM

咪係囉,好似我今日咁,又了咗件心事,依家只欠Catwoman !! :he:
你講嗰個如果冇記錯!好似係 batman and robin 入面花姊個馬仔!嗰個係 Bane 嚟咖!
...
emme 發表於 18-7-2012 09:03 PM

果件係廢柴版Bane, 諷刺地果集嘅不man 同攞笨都係一樣:72:
頭像被屏蔽
靜係想要個爛面具:ar::ar::ar:

呢隻出得真係麻麻...又唔夠大隻...唔夠大隻就唔夠霸氣..

PASS!!!等貓女
果件係廢柴版Bane, 諷刺地果集嘅不man 同攞笨都係一樣
Oldcat 發表於 18-7-2012 09:06 PM

舊版batman係第一同第二集最好睇 .
果件係廢柴版Bane, 諷刺地果集嘅不man 同攞笨都係一樣
Oldcat 發表於 18-7-2012 09:06 PM

係啦!記得嗰條旦散得個高大好似冇腦咁!聽晒 Ivy 點咖嘛!原來 Bane 之前已經出過場!真係唔講起都唔記得咗!
唔靚仔,無型無款.....

加上屋企無位入BATMOBILE,實在找不到理由入。
catcat 發表於 18-7-2012 07:10 PM

你就好啦,無樣中,我中晒兩樣:52:
魔鬼大王~~~~~~~
E神 發表於 18-7-2012 08:58 PM

師兄見笑 , 我只係其中一隻魔鬼咋 :35:
dvddvdhk 發表於 18-7-2012 08:53 PM

你記錯。因為果套唔係Tim burton架,好似係祖舒密查。
果然跟爛頭盔.................
你記錯。因為果套唔係Tim burton架,好似係祖舒密查。
你好 發表於 18-7-2012 09:27 PM

係呀 ? sorry , sorry , 我淨係記得有個大舊bane .