Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

師兄會唔諗多佐
ckc882000 發表於 18-7-2012 11:00 PM

但佢個身型同眼神真係一般...如果手臂全隻包膠會好啲...
配件太少...因為睇劇照佢仲有另一件衫, 唔知會唔會出DX...
laukahoj 發表於 18-7-2012 10:18 PM

DX:@ 師兄唔好想太多la:^
bane 未夠班,剩係今日開訂得小貓三四隻,哈活唔會羅:78:
一直觉得烂面具怪怪的,原来真的有问题...
和poster差好多,但还未看& ...
prosheng 發表於 18-7-2012 11:12 PM

我都覺今次真係做得好hea..
一直觉得烂面具怪怪的,原来真的有问题...
和poster差好多,但还未看& ...
prosheng 發表於 18-7-2012 11:12 PM

面具無問題:52:
係TDKR poster錯...

預告入面都有爛面具睇到係爛到左眼
頭像被屏蔽
睇相覺得BANES對眼唔夠氣勢, 睇左實物先再算...不過怕訂左呢個, 又心痕訂埋架車, 到時真係唔得掂...
但佢個身型同眼神真係一般...如果手臂全隻包膠會好啲...
laukahoj 發表於 18-7-2012 11:13 PM

Ht 根本就冇心機出,求求其其,個body 用州長會吾會好d?不過可能用左未定,在下吾清楚!個頭唉!係件褸ok:no:
加個batman面具咪焗你地買囉:*
回復 325# cavslbj

:71::71::71:好彩我唔中:36:
其實我係好想套戲上左先出圖架............
neo.L 發表於 18-7-2012 10:11 PM

依家無法, 生米煮成熟, 唯有希望會再改.
回復 325# cavslbj

:o
通常ht 出泠門野,
都會好多配件,好落力做~~~

今次真係 hea 左的~hahhaha~:he:
回復 328# cavslbj

軒,你唔訂hulk 同mk7?:75:
頭像被屏蔽
其實本人覺得隻野問題不大~!:78:
因為戲本身造型又唔係好特別,亦唔係好大隻~!
加上要著大褸!更加唔可以太大隻~!!:74:
唯一係冇武器最衰囉~!!
我亦唔希望HT吓吓都DX~!{:3_134:}
好似州長就係一個唔好嘅例子~!!精靈到呢~!!:handshake:
p.s.雖然好似唔係勁多人訂,不過小弟相信好多人睇完套戲會反口囉......:36:
其實本人覺得隻野問題不大~!
因為戲本身造型又唔係好特別,亦唔係好大隻~!
加上要著大褸!更加唔可以太 ...
trumanso 發表於 19-7-2012 12:00 AM

我會訂不過遲D先