Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

如果無記錯 , 係添布頓套batman入面 , Bane心口有個制 , 禁一禁就會變大隻 !!!
dvddvdhk 發表於 18-7-2012 08:53 PM

Batman第一同第二隻嘅導演先係Tim Burton, 第三同第四集(Batman forever、Batman and Robin)已經由Joel Schumacher執導喇, 而Bane當時只係俾毒藥艾芙迷暈咗而跟佢嘅馬仔~~
HT 個個星期咁樣公布,已經吸納曬市場上大部份12吋玩家o既資金,我已經冇閒錢買其他牌子o既野,不過我覺得市場應該炒多過玩o既。
Batman第一同第二隻嘅導演先係Tim Burton, 第三同第四集(Batman forever、Batman and Robin)已經由 ...
toms110 發表於 18-7-2012 09:31 PM

收到 !! 佢好以禁個制 , 就由細細粒變做大大隻 .
仲未有貓女消息,唔好吾出呀!!
減左肥..........
如果無記錯 , 係添布頓套batman入面 , Bane心口有個制 , 禁一禁就會變大隻 !!!
dvddvdhk 發表於 18-7-2012 08:53 PM

布頓套batman冇出過Bane........
HT沒稿錯吧...我翻了下dark knight manual那本設定集
手套沒有...胸甲不對...褲子似乎也不對耶!!
lydiamomo0903 發表於 18-7-2012 08:48 PM

仲有條belt都無埋, 其實我估呢隻係在年頭已經作好果隻,
但当時可能資料不足先搞成咁. 不過我又奇怪唧係點解呢
隻迟出半年但在呢半年HT又唔改好呢?
果件係廢柴版Bane, 諷刺地果集嘅不man 同攞笨都係一樣
Oldcat 發表於 18-7-2012 09:06 PM

如果唔係有路難呢個天才導演,我估BATMAN系列可能癈到而家.........你睇超人就知(未上既唔計啦....).......
仲有條belt都無埋, 其實我估呢隻係在年頭已經作好果隻,
但当時可能資料不足先搞成咁. 不過我又奇 ...
thiam 發表於 18-7-2012 10:02 PM

其實我係好想套戲上左先出圖架............
配件太少...因為睇劇照佢仲有另一件衫, 唔知會唔會出DX...
bane looks very skinny... wait for catwoman instead.
配件太少...因為睇劇照佢仲有另一件衫, 唔知會唔會出DX...
laukahoj 發表於 18-7-2012 10:18 PM

師兄會唔諗多佐:(
架車比人偷左?,,,,,,,,,,,
回復 303# dvddvdhk

唔使sorry,我只是特別喜歡電影先會留意director啫。:35:
一直觉得烂面具怪怪的,原来真的有问题...
和poster差好多,但还未看电影,不知电影内会否更"烂"

不过目前来说,HT你好随性的做哦,不止衣服裤子全套有问题,面具也有出入啊...