Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

通常ht 出泠門野,
都會好多配件,好落力做~~~

今次真係 hea 左的~hahhaha~
E神 發表於 18-7-2012 11:50 PM

所以11嘻嘻:DD :DD
頭像被屏蔽
呢隻野咁快有人炒單
supermodehk2 發表於 19-7-2012 12:05 AM

咁快...好似難D...今日起冇人龍...
回復 332# DevilDavidHK

佢點會晤買啊。。。hahahha...
買佢一定要買埋架車先型!:71:
拿...我已經訂左...因為鍾意個演員...同埋TDK死忠...而且千一蚊抵玩
之不過其實隻野係真係出得有d問題

手瓜其實夠粗....唔包膠做多d動作其實仲好
但首先個身型係真係唔夠肥...
第二就係胸甲位唔太啱最大問題唔同色
褲又係唔同色褲紋唔似..."失"頭塊野唔啱位質料亦唔似..
反觀頭雕我接受到幾似
希望HT 真係改善下:64:
no people line up today. no.need to wait at all.
Ht 根本就冇心機出,求求其其,個body 用州長會吾會好d?不過可能用左未定,在下吾清楚!個頭唉! ...
ckc882000 發表於 18-7-2012 11:43 PM

其實佢無焗你買,只係你焗自己買姐,我自己就覺得問題不大,人車已訂,最緊要俾錢俾得開心,唔開心就唔好迫自己了,咁樣好易有強迫症呢......
其實佢無焗你買,只係你焗自己買姐,我自己就覺得問題不大,人車已訂,最緊要俾錢俾得開心,唔開心就唔好迫自 ...
emilykls 發表於 19-7-2012 12:58 AM

可能我要求低..我已經接受到,
同埋俾100個配件我都冇用,
一對拳手,掌,同一件武器ok la
面相似,差不太遠....我接受到
山頂"杜莎夫人"都未必似到來十足la...
不過最後一句,件貨合自己心水先好訂
到頭來俾玩具玩返轉頭何苦呢
純個人意見...
另外....件冷衫係用黎咁樣襯
:71:
滿意, 唔使排街, 唔使後梯呢兩點更滿意
人已訂,只欠貓女

[size=13.63636302947998px]The head sculpt [size=13.63636302947998px]definitely[size=13.63636302947998px] needs more work.

[size=13.63636302947998px]1. The eye seems little small, not mean enough.

[size=13.63636302947998px]

[size=13.63636302947998px]2. Top of his head should have little more definition. Couple movie still photo showed some veins on the head. It could make him look meaner potentially.

[size=13.63636302947998px]3. HT, please don't miss the scar on the back of his head! :30:

配件少造形唔吸引,pass
期待貓女
面具無問題
係TDKR poster錯...

預告入面都有爛面具睇到係爛到左眼
malaubanana 發表於 18-7-2012 11:34 PM

多谢,给poster骗去...