Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

其实HT 张2对手臂做番粗D都已经好好睇

回復 412# BigOil
CATWOMAN出DX啦!!!!我一定買
眼鏡,高可動BODY,可動眼,晚裝加緊身衣!
死而無憾:43:
回復 429# cavslbj

hahahhaha....我明啊。 我无聊加2嘴ja
回復 433# cavslbj

我諗應該唔會,冇番咁上下號召力,好似Joker咁都應該唔會:36:
不過其實有冇諗過,如果改粗左隻手著埋件大褸會好腫脹:50:
回復  BigOil
CATWOMAN出DX啦!!!!我一定買
眼鏡,高可動BODY,可動眼,晚裝加緊身衣!
死而無憾
andy74147 發表於 20-7-2012 11:17 AM

佢揸架bat pod,超型!但佢同bane出DX機會唔高!
一係HC好like d 個角色,一係普通版好多人訂!否則機會好微!
回復 434# DevilDavidHK

所以我覺得 HT 設計師計過數。
我估Bane未必去到DX level褂
今晚就去起義!!!
隻Bane真係比唔到一個霸氣ge感覺, 完全唔似可以打斷batman條腰ge人........
catwoman快d有相睇啦:63:
回復 444# cavslbj

我都等緊Catwoman
mao ~~~ mao ~~~~
頭像被屏蔽
回復 447# fannyabc128

漫畫個陣已經打斷左。
回復 450# cavslbj

猫叫~~~~hahahhaaha
回復 447# fannyabc128

哎呀, 死火!!! 不過我自己都未睇, 淨係根據漫畫黎講ga o者0.0
即係一種可以凌駕英雄個種氣勢, 話時話, 如果戲入面呢度係跟漫畫, 就真係好刺激(幫自己兜一兜先.........)