Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

回復 501# DevilDavidHK
由其是佢D頭髮咁鬼長,如果唔整植髮,就會好假,好玩具!
回復 505# cavslbj

可能HT 想食埋catwoman個水,應該唔少人會catwoman+batpod:77:
回復 513# cavslbj

好難講,可能catwoman都有機,HT E+d開訂時間已經唔係一定星期五:70:
回復 513# cavslbj

我想睇架迷彩車多d lor
同埋我估the bat應該會動漫出現,版應該一早做起左 ∼∼
回復 519# cavslbj

2日幫佢洗一次頭,重要用head and shoulder 2in1。。。。hahahahhaha
回復 526# cavslbj

膠髮晤好睇ga
回復 498# cavslbj

訂左! 要排10-15 人倒!大若8:30!!! 真係冇乜人訂呢隻噃!!
回復 528# EdBat

話,都要排10-15個 :50:
師兄,bane同車都訂??
今日下午連埋迷彩車一齊訂,吾駛排:71:
回復 532# cavslbj

都系既∼∼∼
正∼∼∼想問CHING係米未有部車既版睇呢??
cavslbj 發表於 20-7-2012 11:21 PM

部車未有版睇,我諗要去動漫先有得睇了
正∼∼∼想問CHING係米未有部車既版睇呢??
cavslbj 發表於 20-7-2012 11:21 PM

部車未有版睇,我諗要去動漫先有得睇了
回復 536# cavslbj

未∼∼晤洗咁急既∼∼
回復 531# bunchan

係啊! 車同人都訂左!