Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

CHING都訂左車???
cavslbj 發表於 20-7-2012 10:40 PM

係! 不過無訂bane !:43:
其實訂車,都一定會訂人。。。
bunchan 發表於 20-7-2012 11:38 PM

我無喎!!:73: 剩車!!
一定啦∼∼∼∼迷彩車難襯BATMAN
cavslbj 發表於 20-7-2012 11:40 PM

唔一定要襯一定要訂晒,我諗住剩係display 出嚟,依家咁多嘢訂真係要嚴選!!~~~~:69:
回復  shallvtalk

無理由有batman冇bane架
有bane又無理由無迷彩
有貓女又無理由無batpod....幾有連 ...
bunchan 發表於 20-7-2012 11:41 PM

貓女我認同,但佢始終係有坐batpod,但bane 同迷彩車好似關係不大!!
照你咁講,
The bat似乎係買硬, 最型係佢
supermodehk2 發表於 21-7-2012 12:02 AM

係呀~~~~~~~~~~~:34::66:
Y don't u preorder for
It????
cavslbj 發表於 21-7-2012 08:47 AM

無喎!! 但可能會訂,不過依家唔會住!!:he:
Ching will u buy the bat????
cavslbj 發表於 21-7-2012 09:49 AM

太貴買唔起!!~~~~~~~:31:
遲下都未遲,大把時間啦
cavslbj 發表於 21-7-2012 09:49 AM

呢隻有排都未截!!!:he:
LOKI,THOR,CA 都仲未SOLD OUT....開訂左好耐好耐好耐:30:
LOKI,THOR,CA 都仲未SOLD OUT....開訂左好耐好耐好耐
simson464 發表於 21-7-2012 10:01 AM

係!! 唔通ca 真係唔受歡迎  ??:?
其實造得幾靚,可惜嚴選情況下無愛!如果有好多餘空間同錢,必買!
回復 594# kevinwong4ever

因為CA實在出左大多隻,:30:
回復 595# BigOil

係囉...我只係訂左DX11,12,LOKI同BW..但買返黎之後應該都未有位DISPLAY.低我仲想買埋DX06,CP,BATPOD,MARK VII,HULK..不過全部買返黎都係開唔到盒住,因為未有位放:56:
第時搬屋就整一個DISPLAY櫃放晒佢地出黎.而家就嚴選地買左先.因為成日覺得過左訂貨期,追返幾年前既貨就硬食炒價:55:
係孖住訂唔使走兩轉ji.....
cavslbj 發表於 21-7-2012 07:51 AM

係,而家已經個個星期都要去ht,訂遲d又怕截訂,又怕好似markii派到而家都未派完....:38:
未睇戲之前好期待bane既表現,睇完戲之後直情愛上左呢個角色
Bane簡直係霸氣+大隻+勁+恐怖+變態孌童混為一體既大肥佬,型到震
出圖已經即刻訂左,下星期訂埋tumbler俾佢做地台,諗緊訂唔訂多隻display赤裸上身版