Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS183 - The Dark Knight Rises: 1/6th scale Bane Collectible Figure

打算今日下奏出去訂,順便訂埋tumbler。唔知多唔多人排隊呢:54:
回復 605# 味覺隊長

今日熱到PK wor師兄
回復  味覺隊長

今日熱到PK wor師兄
bunchan 發表於 21-7-2012 11:25 AM

天文台話一號風球!
回復 609# 上下盤

哦。。。系啊????
寧願排耐d都唔想遲d訂,派貨有排等
cavslbj 發表於 21-7-2012 11:28 AM

:71:等派貨果種滋味比排隊等訂更難受
未睇戲之前好期待bane既表現,睇完戲之後直情愛上左呢個角色
Bane簡直係霸氣+大隻+勁+恐怖+變態孌童混為一 ...
ase 發表於 21-7-2012 11:14 AM

tumbler 用嚟做地台!~~~~~~~~~:@
回復 612# cavslbj

早啊,你晤系要番工mei,咁得閒
回復 606# bunchan

多謝ching提醒。如果唔使排街下奏去都可以。睇下到時有冇ching報料
回復 617# 味覺隊長

嗯。等大大報料la...
回復  bunchan

多謝ching提醒。如果唔使排街下奏去都可以。睇下到時有冇ching報料
味覺隊長 發表於 21-7-2012 11:48 AM

bane 同 車應該唔駛排街!! 但catwoman就................:*
未睇戲之前好期待bane既表現,睇完戲之後直情愛上左呢個角色
Bane簡直係霸氣+大隻+勁+恐怖+變態孌童混為一 ...
ase 發表於 21-7-2012 11:14

反而本人睇前估啲人又話唔掂,睇完又反口去訂~!!:36:
但係睇完連我本來想去訂,都諗諗吓算~!!{:3_140:}
原因相信睇完嘅人會明,果吓直頭即時覺得佢............{:2_117:}
回復 611# cavslbj

多謝ching提醒,如果人多都諗住6,7點先去
回復 627# cavslbj

出面咁熱,睇睇先la....
Very hot at tai wai also ar..shit
cavslbj 發表於 21-7-2012 12:08 PM

見到個天都唔想出去!~~~~~~~~~~:*
頭像被屏蔽