Toysdaily 玩具日報

查看: 3758|回復: 11

[玩具攝影] 外拍 3A BotSniper ﹙注意﹕多圖少字﹚

最近愛上了這隻3A 味不重的BotSniper,可能就是因為這個原因....所以愛 :DD

開箱文大家之前有師兄分享過了,配件一眼睇晒﹗﹙保留3A一貫作風,寒底﹚

自己很喜歡的一張相

要平衡佢,也花了不少時間

借 GRUNT REFLE 一用

爬左係度,真係「隱形」... 件迷彩做得不錯

三十幾度下,又曬、又焗、又多蚊... BotSniper 都頂唔順,休息一下先.....

多謝賞圖....XD
頭像被屏蔽
好圖 thanks for share
呢set外拍相無得頂!非~常~正!:35:

另外師兄部相機好毒......:$

搞到想換機的小弟又痕左......:sad:

對﹗呢隻野外拍真係好正﹗雖然外面30幾度:54:,但都忍唔住出去外拍。
另外,因為對鞋設計得唔好,所以影下跌下草地,每次拎起隻野,佢身上總多幾條乾草,好鬼正,完全做到真正sniper融入環境中:66:

cat兄,你一定要換機,你咁多珍藏要用部好少少機影,唔好浪費左佢地 :75:
CHing 輯相超有 Feel !  猛太陽又背則光,超蝦人影 ~ :71:
頭像被屏蔽
Atom兄,你啲毒相仲正啦,我都比你毒唔少:(
呢隻系Grunt 之后最軍事feel 之3A,好like! 多謝分享。
做sniper要彼住件破片被仲要扮死物幾個 或十幾個鐘, 常人一早中咗署, 唔明佢地有乜消署方法?
dogjumpjump 發表於 11-7-2012 04:16 PM

其實佢哋真係超勁,睇戲就好似好簡單,用scope一aim一triger,就收工,但其實等目標出現果part無做出來,仲要好多時食白果。
呢隻系Grunt 之后最軍事feel 之3A,好like! 多謝分享。
bababa 發表於 11-7-2012 05:52 PM

贊同:71::71:
激讚,中暑天外拍:71:
美圖好機:77: