Toysdaily 玩具日報

查看: 7424|回復: 30

[個人收藏] 昨天又入多兩隻3A +我的3A 少少收藏合照 ^^

因為昨日收到朋友的電話,知道剛返了黑色LARGE MARTIN,所以便又出動。
一心去到,無理由只入一隻大馬丁,所以便「順手」入埋揸炮的ARMSTRONG,
仲要係我鍾意的橙色,更加要買喇﹗上網睇呢隻ARMSTRONG,舊化做得麻麻,
但實物真係好得﹗白襯橙,一絕﹗
而LARGE MARTIN,本來就無諗住買,因為我係鍾意有手指既機械人,但因為隻色,
襯返我隊黑色軍團,無錢買NW,唯有買呢隻頂住先喇﹗大大隻,真係幾抵玩﹗:x

玩左一星期多,以下是我少少的3A收藏品,D盒影完相都要掉喇,有D唔捨得,但無法:time:

大合照,正﹗希望唔好毒到各位師兄喇﹗:^
因為昨日收到朋友的電話,知道剛返了黑色LARGE MARTIN,所以便又出動。
一心去到,無理由只入一隻大馬丁, ...
vegeta 發表於 22-10-2011 06:35 PM

Good photo:shiny::shiny:
Good photo
speedmarkedmond 發表於 22-10-2011 06:38 PM

THANKS 呀,等隻MEDIC GRANT出左,再影合照先 :66:
頭像被屏蔽
其實樓主只要掉咗d吸塑, 個盒摺咗佢就可以留返:handshake:
玩咗一星期有咁多好野?
睇黎你黎緊都要買櫃。
入坑兩星期有咁樣成績真係令人驚喜, 果然無枉費我一番心機去裁栽培你.
dogjumpjump 發表於 22-10-2011 07:19 PM

原來你就係毒王,哈哈。
又毒得幾好喎。
原來你就係毒王,哈哈。
又毒得幾好喎。
varitronix 發表於 22-10-2011 07:42 PM

係dogjumpjump師兄就係大毒王,毒到你傻!
頭像被屏蔽
其實樓主只要掉咗d吸塑, 個盒摺咗佢就可以留返
vicksuen 發表於 22-10-2011 07:22 PM

我都有諗過,但我玩得太雜,尤其好多macross vf,屋企已...不過暫時只會掉左機械人仔盒先!
3A係好吸引,不過要有大量地方先敢玩.........我都係支持各位大大好啦!!!:31:
3魚幾的LARGE MARTIN同ARMSTRONG真的很抵玩,
特別喜歡將ARMSTRONG的中指樹起..................
3魚幾的LARGE MARTIN同ARMSTRONG真的很抵玩,
特別喜歡將ARMSTRONG的中指樹起..................
Sun$hine 發表於 23-10-2011 00:22

一隻三魚左右確係抵玩,但佢通常一出就係一set,一set起碼三、四隻,每次出手都要過千,所以都係貴野…:63:
頭像被屏蔽
一隻三魚左右確係抵玩,但佢通常一出就係一set,一set起碼三、四隻,每次出手都要過千,所以都係貴野… ...
七國咁亂 發表於 23-10-2011 01:31 AM

right,,,
我原本打算買一隻玩下,,,,,
但睇睇下,,,,4隻都咁令,,,,,,,
太難取捨了,,,
所以都要入一set/////.....:79: