Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 單鼻、雙鼻、四鼻

單鼻、雙鼻、四鼻全體同仝 祝大家 2013 日日有玩具玩 :43:

上年,我最愛的是它,NOM4... 可能我是因WWR 而開始 3A 的,所以呢隻比倒我當年第一隻3A ( deplume) 的那些年感覺:35:
頭像被屏蔽
一個鼻嘅世界,好個吸水大笨象:52:
Happy New Year :77:
3a鼻子真係好型,四鼻我覺得好玩
DEPLUME 個型態最COOL﹗但四鼻手功就做得最好﹗
小弟最like NOM27~:$
3A 外型, 上色一流, 又吾洗點打理 , 點玩都吾驚, 是真正既玩具

HT,EB 雕塑式的擺設已經失去吸引力了.
KY804 發表於 1-1-2013 03:07 PM

各花入各眼啫:x
3A 外型, 上色一流, 又吾洗點打理 , 點玩都吾驚, 是真正既玩具

HT,EB 雕塑式的擺設已經失去吸引力了.
KY804 發表於 2013-1-1 15:07

收我千幾蚊, 真係比件玩具我!
單鼻、雙鼻、四鼻全體同仝 祝大家 2013 日日有玩具玩  

上年,我最愛的是它,NOM4... 可能我是因 ...
vegeta 發表於 1-1-2013 10:50 AM

Ashley design 的鼻子家族, 真係好吸引好有魅力 ~ :71:  同埋真係可以粗噉玩 ~ :)