Toysdaily 玩具日報

查看: 8170|回復: 25

[個人收藏] 月尾總結 threeA ... 加毒相﹗

呢半個月,差唔多一日一threeA,好耐未試過咁瘋狂了...
正如之前各位師兄所講,玩得太多「乾淨」和「現實」的玩具,
只要有一陣未聞過既毒風吹過,真係好易中毒。
玩具是要有新元素,先可引人不停地買...

下個月應該會慢下來掛... 去相喇,至在分享:71:

先來大合照﹕

我的第一隻3A,亦是最型﹗

STEALTH GRUNT ,亦開始了我盡量儲黑色的3A...

ARMSTRONG,我的第一隻3A 機械人仔... 好好玩,又平

NW COMMANDER,呢隻係玩3A WWR 必入之作..

LARGE MARTIN,無咩可玩,至在又大隻又平,買來當裝飾都抵,

又係ARMSTRONG,平來都無諗住買,但唔同武器而且又係我最愛的橙色,

HAEVRY BRAMBLE,考慮左一段時間,始終都入一隻巨物;就算幾無位,始終要一隻巨物先似樣,

DROPCLOTH, 因為比限定MILK DROPCLOTH 搞到兩晚瞓唔著,平平地買隻IRON PANDA 止止血先.....
:59::59::59::59::59:毒死人咩
everybody start falling into ThreeA including me...:70:
everybody start falling into ThreeA including me...
crazymadness 發表於 29-10-2011 07:10 PM

GOOD GOOD ! 大家出多D POST 「分享」喇.... :50:
個陣擺得幾好睇喎,樣樣都有D。:handshake:
會唔會考慮入返隻TK同TQ玩下。:57:
個陣擺得幾好睇喎,樣樣都有D。
會唔會考慮入返隻TK同TQ玩下。
varitronix 發表於 29-10-2011 08:11 PM

噫,有人反毒我!
3a之路,邊有盡頭ga
玩玩具,最緊要開心!毒毒毒!
噫,有人反毒我!
vegeta 發表於 29-10-2011 09:13 PM

TK 真係好鬼正~~~~~~~~:D
Wow ~ 街買的話,簡約一計這裡至少約七干元 ~ :(
頭像被屏蔽
又唔洗... 除非以炒價去計.
dogjumpjump 發表於 30-10-2011 12:43 AM

依家唔使, 好就唔止 ....:26:......  我就唔敢計, 剛剛才上淘記購物 .....  加快賣 HT 行動 !!!
3A正價真係好抵玩的 ~ :71:
多謝師兄放毒!!!!!!!!!!!
恭喜恭喜!:77:

個坑好深。