Toysdaily 玩具日報

查看: 12630|回復: 22

[玩具攝影] [DAM新品] 黑鷹15小時 - Sniper Gordon ﹙注意﹕多圖﹚

最近離不開 HT Avengers 和 3A Re-venture,但其實早幾日出了這隻價錢合理,超多裝備的黑鷹15小時 - Sniper Gordon。
我不是百分百的軍事迷,所以裝備係咪100%跟足電影,我不太肯定,但一點可以肯定就是用料好有誠意和十分精細。

一如以往,DAM 的 BLACK HAWK DOWN FIGURE 是內附背景紙的,但今次呢張一般喇。

依家玩FIGURE,大家比返咁上下金錢,當然要求頭雕要99%似當時人。 而呢隻...大家放心玩,不用叫回水,完全唔似,但其實都唔差架,自己睇相喇﹗

支M4 就係整隻FIGURE,我最想要的一件裝備,真係好 details....

跟住就係手槍,有得上膛,個保險掣又可動,正﹗

無無聊聊,我攞埋隻3A NW commander 比佢玩.....

NW Commander 係度扮死狗......

雙手放後,拍埋牆....

點知 nw commander 一個轉身,一揮刀... 一野擘埋去...........行動如同閃電

即場 K.I.A. :30:

基於 " No man left behind " 原則,疑似Eversmann 點都要帶佢返去.....

~~~~~~~ 完 ~~~~~~~~~

最後,兩個影返張合照先。下星期應該有埋 Sniper Shughart,佢用M14,應該會仲型﹗

總結,幾百蚊可以有咁多野玩,點計都超抵玩。有時玩得太多SUPER HERO, 3A,玩下兵人都唔錯架﹗
﹙要讚一讚皆X二樓老闆娘,佢真係超好人:71: ,香港愈來愈少有服務態度的店舖了。其他舖頭,比錢買佢野,仲要比面色我睇﹚
支持支持,黑鷹呢隻都會入,不過唔急入住,慢慢都唔遲.
想問吓師兄幾錢入?小弟都對呢隻有興趣。
頭像被屏蔽
想問吓師兄幾錢入?小弟都對呢隻有興趣。
danielli 發表於 30-4-2012 01:39 AM

六魚多少少咋!
最近離不開 HT Avengers 和 3A Re-venture,但其實早幾日出了這隻價錢合理,超多裝備的黑鷹15小時 - Sniper ...
vegeta 發表於 30-4-2012 01:25 AM

好物,好圖,有 Fun , 讚啊:71:
我都訂左佢個拍檔:78:
多謝師兄分享!六魚多少少真抵玩!
連小弟呢D唔玩開o既都中毒,講開又講,kai 汪二樓老闆娘真係好好人,態度好,而且作為一個女人仔,對軍事figure o既知識居然唔差,咁先係做生意o架嘛
連小弟呢D唔玩開o既都中毒,講開又講,kai 汪二樓老闆娘真係好好人,態度好,而且作為一個女人仔,對軍事fi ...
coldstone 發表於 30-4-2012 05:04 PM

絕對贊同。佢賣軍事野,真係好熟。
不似某些舖頭,講件野個名比佢聽,佢都唔知咩來。真想問佢,你知唔知自己賣緊咩...:66:
ching d圖好有心機好正!
另有冇 Sniper Shugharr圖睇睇?
回復 9# vegeta
早前有師兄推介,我都去老闆娘度訂左隻Sniper Shughart
真係幾好態度:71:今時今日咁既服務態度好少有架喇
希望快d有得玩:58:
ching d圖好有心機好正!
另有冇 Sniper Shugharr圖睇睇?
initial 發表於 30-4-2012 10:53 PM

有呀.......
http://toysdaily.com/discuz/thread-178697-1-18.html
回復  vegeta
早前有師兄推介,我都去老闆娘度訂左隻Sniper Shughart
真係幾好態度今時今日咁既服務態 ...
batmanhoho 發表於 30-4-2012 11:47 PM

聽講五月頭就返啦!期待!
平係平, 但太粗製, 唔夠detail, 有排未到crazy dummy, soldier story 級數. 所以無入. 用梨自組就差唔多. :78:
頭像被屏蔽