Toysdaily 玩具日報

[SD系] age-3

這次的共用件,手,身體,有看過都知道其實都是3架部件有點分別的飛機,所以要重現劇中的換裝情境,請你買3部
話說比父親跟爺爺貴了200円

三機其實都差不多,共用手,身體,只有肩,腕甲跟腳

NORMAL....話說只有AGE2有劍...可能是因為裝備太少...來到AGE3 一樣沒有光劍,前腳掌可動90度

不祥的宇宙型,一出場便被抓,而且去到今集已完全KO,NORMAL最少都有點屍骸...
回說本身,可動的位置都有BALL軟膠,不過前腳掌是以換位置方式重現90度而不是像NORMAL是直接給你可動

要塞形,三隻中唯一一只要完全換走腕甲的,肩炮有軟膠BALL關節,可動OK!

禁忌的決戰型AGE-3(話說今集AGE-3已經被KO了...下集出AGE-FX,AGE-3不會回來吧...)

一家三口,話說漫畫的AGE1 老化裝備真的好想要哦....
AGE 2 腳板係咪掉轉左?

今晚都諗住POST AGE 1 ~ 3 全家福...
SD 既AGE-FX 應該係AGR1,2.3中最型架啦
到時先入手一隻都味遲,E家隻隻差唔多樣-.-''
SD 既AGE-FX 應該係AGR1,2.3中最型架啦
到時先入手一隻都味遲,E家隻隻差唔多樣-.-''
KEN-__- 發表於 9-7-2012 03:04 PM

但係唔知出唔出呢...
其實我比較想佢出海賊age-2....
請問砌o左隻 age 3 之後
淨係o的 parts 可唔可以完整咁砌返兩架機:?
一早講左要既就要買3盒了....

因為身,手臂,腰等都係共用件
回復 1# zeroeo

COOL~~
多謝大大分享