Toysdaily 玩具日報

查看: 5488|回復: 12

[詢問] 請問有冇大大知道figma 艾倫幾時開訂???

艾倫官圖出左都有一段時間,據經驗都應該好快開訂,而且對上一次三笠都差不多時間開訂,今次問過相熟店舖都話怕似三笠咁少貨唔敢開訂住...我想問下有冇知情人士知道大約幾時會開始接訂?thx~~
日網一開就full左
HK 的店舖唔會開普通版的
第一, 可能真係少, 唔敢開
第二, 女主角開訂, 個個搶, 似會炒, 玩在又放風少貨, 唔開訂, 留來自己炒好過
一定要玩, 頑童, PANDA 有連STAND VER 訂

P.S. 精品開過訂四魚找十, 但加一魚係頑仔有STAND
精明的買家會在那裡訂.............
不過我覺得最後依家會炒唔起
會開既都一早開左同截埋訂
我估應該都係少貨所以唔咁開

早兩日在動萬WORLD有得訂普通版!
訂價41x
會員訂價38x
其實真係咁少貨咩?
好似隻三笠咁未見街已經話再版,我又唔信佢會點炒得起喎。
好像見過國寶有開, 不過我沒多加注意. 訂12"算數.
講真句, 雖然係男主角, 不過個角色唔係咁討好, 呢隻唔會訂, 只係訂左三笠
2次出荷 2014年05月出荷予定
http://goodsmile.ecq.sc/maxfigjp00207-02.html
2次出荷 2014年05月出荷予定
etsc4344 發表於 31-10-2013 11:43 AM

哈哈,不出所料
in MK 會開既都一早開左同截埋訂
其實真係咁少貨咩?
好似隻三笠咁未見街已經話再版,我又唔信佢會點炒得起喎。
ctcctf 發表於 30-10-2013 11:49 AM

Ching, 問過唔係再版, 根本係頭一批貨一定唔夠派,
2次出荷都未必足.{:1_201:}
回復 12# 大猿猴

日網第二批貨預訂到而家都仲有得訂,我就未見過搶手缺貨嘅ITEM會有咁嘅情況。
不過當然,要玩第二批三笠要等四月∼∼